Kaçak avda el konulan araç ve av tüfekleri satılacak

Kahramanmaraş Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği kaçak av denetimlerinde el konulan 2 otomobil, 1 motosiklet ve 40 da av tüfeği, ihale yoluyla satılacak.

Kahramanmaraş Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü, il genelinde yapılan denetimlerde ele geçirilen malzemelerin ihale yolu ile satılacağını duyurdu. 3 Mayıs 2018 Perşembe günü düzenlenecek ihalede, 2 otomobil, 1 motosiklet ve 40 av tüfeği satışa sunulacak. İhaleyle ilgili olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü’nce yayımlanan ilanda, İl Şube Müdürlüğümüzce el konularak mülkiyeti kamuya geçirilen ve ekte nitelikleri belirtilen taşınır malların 2886 Sayılı Yasanın 51. maddesi uyarınca 3 Mayıs 2018 tarihinde Kahramanmaraş İl Şube Müdürlüğünde teşekkül edecek komisyon huzurunda Şube Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda satışları yapılacaktır” denildi.

İlanda, ihaleye çıkarılan tüfeklerin ve araçların ise ihale gününden bir gün önce mesai saatleri içerisinde teşhir edileceği kaydedildi.

20 Nis 2018 - 15:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Incibaba - Incibaba der :satmayin silahlari kepcelerin altinda ezip gömün, kalemler kitaplar defterler hediye edin. Silah asker poliste olur. Yeter ya birbirimizi öldürdük gökte ucan kusu öldürdük doymadik mi daha, parasi yerin dibine girsin ben veriyim parasini atin atese eritin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 15:19