Jandarmadan ruhsatsız silah operasyonu

Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı görevlilerinin, bir işyerinde yaptıkları aramada 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda fişek ve 1 de kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve KOM Şube ekipleri, Elbistan’da jandarmanın sorumluluk sahasında kalan bir işyerinde arama yaptı. Çok sayıda ekibin katıldığı aramada, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca ile silahlara ait çok sayıda fişek ele geçirildi. Aramada ayrıca 1 de kurusıkı tabanca bulundu. Ele geçirilen silahlara ve fişeklere el konuldu.

Söz konusu silahlarla ilgisi olan kişilere adli ve idari işlem yapıldığı öğrenildi.

08 Ara 2018 - 16:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.