Jandarma Teşkilatı, 179.gurur yılını kutluyor

Jandarma Teşkilatı’nın 179.kuruluş yıldönümü kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Elbistan’da da bir dizi program düzenlendi.

Jandarma Teşkilatı, 179.gurur yılını kutluyor
Jandarma Teşkilatı, 179.gurur yılını kutluyor
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Jandarma Teşkilatı’nın 179.kuruluş yıldönümü kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Elbistan’da da bir dizi program düzenlendi.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Jandarma Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sinan Sert ve rütbeli personelden oluşan heyeti makamında ağırlarken, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ve beraberindeki birim amirleri, Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyarette bulunarak Jandarma Teşkilatı’nın 179.gurur yıldönümünü tebrik etti.

Kaymakam Akkoyun, ziyarette Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sert nezdinde tüm ilçede görev yapan tüm jandarma personeli ile tüm Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutladı.

Jandarma Teşkilatı’nın 179 yıldır milletine ve ülkesine hiçbir karşılık beklemeksizin fedakarca ve kahramanca hizmet ettiğinin altını çizen Kaymakam Akkoyun, Jandarma Teşkilatı’nın, şan, şeref ve üstün başarılarla dolu bir tarihe sahip olduğunu söyledi.

Kaymakam Akkoyun, şöyle konuştu:

“179 yıl önce kurulan Jandarma Teşkilatımız, yurdumuzun dört bir yanında, halkımızın huzur ve güvenliği için fedakârca hizmet etmektedir. Jandarma Teşkilatımız, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla milletimizin emniyeti için gece-gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa etmekte, en küçük biriminden en yüksek rütbelisine kadar görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getirmektedir.

İlçemizde olduğu gibi ülkemizin dört bir köşesinde, halkla iç içe olarak büyük özveri ve heyecanla görev yapan Jandarma Teşkilatımız, huzur ve asayişi sağlamada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle aziz milletimizin sevgisine ve güvenine mazhardır. Bu aziz vatanın en ücra köşelerinde dahi, vatandaşlarımızın huzur ve güvenini tesis etmek için görev yapan başta Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığımız olmak üzere Jandarma Teşkilatımızın 179. kuruluş yıldönümünü kutluyor, Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarına başarılar diliyorum.”

Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert ise, güzel dileklerinden dolayı Kaymakam Akkoyun’a teşekkür etti.

İlçe Emniyet’ten ziyaret

Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ve beraberindeki birim amirleri, Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek Jandarma Teşkilatı’nın 179.gurur yıldönümünü kutladı.

Ziyarette konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, “Kurulduğu 1839’dan bugüne dek güzel vatanımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak bir kalkan olan kardeş teşkilatımız şerefli Türk Jandarma Teşkilatımızın 179. kuruluş yıl dönümünü kutlu olsun” dedi.

14 Haz 2018 - 23:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - Ülkenin tüm resmi birimleri jandarmanın yarısı kadar çalışsa yeter artar. Çok yaşa jandarma çok yaşa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 23:09