İyi Parti Elbistan İlçe Binası, törenle açıldı

İyi Parti Elbistan İlçe Binası, törenle açıldı

İyi Parti Elbistan İlçe Binası, törenle açıldı
İyi Parti Elbistan İlçe Binası, törenle açıldı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

İyi Parti Elbistan İlçe Teşkilat Binası, düzenlenen törenle açıldı.

Güneşli Mahalesi Mevlana Caddesi’nde yer alan parti binasının açılışına; İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Dr. Faruk Atlı, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını, İyi Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Kürşat Ali Yıldırım yaptı. Yıldırım, bu soğuk günde kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti.

Daha sonra mikrofona gelen İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Dr. Faruk Atlı, kısa bir konuşma yaparak, vatandaşları selamladı.

Afrin operasyonunu destekliyoruz

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türk Ordusunun Afrin’e yönelik başlattığı operasyonu desteklediklerini söyledi.

Özdağ, “Ordumuz Afrin’e yönelik bir harekata başladı. Allah onları zaferden zafere götürsün, kılıçları keskin olsun. Çok zor bir coğrafya, bu zor coğrafyada birçok birbiri ile düşman ve hasım devlet ve örgüt çok dar bir alanda çatışma yaşıyorlar ve böyle bir alana Türk Ordusu müdahale etmiş durumda. Biz bu askeri operasyonu sonuna kadar destekliyoruz. Bu konuda görüşlerimizi sayın genel başkanımız açıkladı ve açıklamaya devam edecek” dedi.

İyi Parti bu milletin yüzde 100’üne talip

İyi Parti’nin milletin yüzde 100’üne talip olduğunu dile getiren Özdağ, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz neden varız biliyor musunuz? Önce bu gerilen ayrışan, ayrıştırılan, her gün düşmanlaştırılmaya çalışılan, iktidarın kullandığı dille birbirinden uzaklaştırılmaya çalışılan Türk milletine tekrar bir millet olduğunu hatırlatmak için varız. Biz ayrışma diline son vermek için varız. AKP’lide, CHP’lide, MHP’lide bizim kardeşimiz. Özetle biz bir tarafta FETÖ, öbür tarafta PKK, bir sınır çiziyoruz ve onun dışında İyi Parti’de bütün vatanseverlerin bir araya gelmesini arzu ediyoruz. Yeter bu ayrışma dili. Hayır, bu millet yüzde 50, yüzde 50 diye ayrılmıyor. İyi Parti bu milletin yüzde 100’üne talip. Onun için yola çıktık ve dedik ki; daha önce başka partilerde olabilirsiniz, başka siyasetleri benimsemiş olabilirsiniz ama bugün o gün değildir. Üzerinizden gömleğinizi de çıkartmayın, hangi gömlek varsa kalsın ama üzerine vatanseverlik ceketinizi giyerek İyi Parti saflarına gelin.”

İktidara geldiklerinde yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veren Özdağ, “Önce terörü ortadan kaldırmak zorundayız. Biz iyiler terörü ortadan kaldırırız. Uzun vadeli bir planlama programlama yapıldı. İktidara geldiğimiz gün değil, ilk saat ne yapacağımızı gayet iyi biliyoruz.

Suriye’de Esad’ı devireceğiz diye iç savaşı desteklediler, 3 milyon Suriyeli ülkemize geldi, 30 milyar dolar harcandı. Biz Suriyelilere Türkiye’de çadır kentler değil, Suriye’de geri dönebilecekleri bir vatan vermek istiyoruz. Uyuşturucuya karşı büyük bir savaş başlatacağız. Uyuşturucu baronlarının başına devletin güçlü yumruğu inecek. Geldikleri günden itibaren devleti tahrip ettiler. Önce FETÖ’ye verdiler, şimdi AKP’lileştiriyorlar. Liyakat ilkesini ortadan kaldırdılar. Biz tekrar devlette liyakat ilkesini hakim kılacağız. Bu AVM ve borç ekonomisini, tüketim ekonomisini sona erdireceğiz ve tekrar Türkiye üretmeye başlayacak, Elbistan üretmeye başlayacak. Türkiye’yi şantiyeye çevireceğiz ama bu şantiye rezidanslar şantiyesi olmayacak. Türk tarımı, hayvancılığı öldürüldü, tekrar ayağa kaldıracağız. Dış politikada da öyle etkisiz bağırıp çağırmayacağız. Taviz vermeyeceğiz. Yargıyı bağımsız hale getireceğiz. Bugünkü gibi yargı üstündeki baskıları asla kabul etmiyoruz” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından, yapılan duadan sonra, İyi Parti Elbistan İlçe Teşkilat Binası’nın açılış kurdelesi kesildi.

21 Oca 2018 - 16:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

23

metin bülbül - memlekete hayırlı olsun bu kadar zorluğa rağmen bu kadar iftiralara rağmen helal olsun bu soğuk havaya rağmen tebrikler Elbistan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
22

Sadettin gül - Körler sağırlar hep birbirini ağırlar cem uzan da böyle kalabalık topladı sonuç meçhul

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
21

vatandaş - miting değil açılış bu. bu soğukta gayet güzel bir katılımdı. Allah yolunuzu açık etsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
15

Mehmet - Türk ulusunun boyunun simgesini kirlettiniz size kimse oy vermez ilk sandıkta dibe gömeceğiz sizi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
14

Murat Kılınç - Taşıma ancak bu kadar. BDP ile birlikte hareket ettiler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
13

B - Akp de tutunamayanlar demiş vatandaşın biri peki tutunanlar kim.Ohal olmasaydı kalabalığı görürdük.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
12

Ahmet - Açılışı daha yeni duyduk önceden neden duyurulmadı bu kalabalıgın 3 katı olurdu kimsenin habiri yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
11

Kutay Yüce - Olumsuz yorum yapanlar soy ismini yazamayacak kadar korkaklar. Yok devlet kovmuş, yok Avrupa destekliymiş, yok akp'de tutunamayanlarmış zırvalığını bir kenara bırakında tebrik etmeyi öğrenin. Topluma saygınız olsun. Her görüşe saygılı olun. Kendinizden olmayan kişilere karşı daha saygılı olun ve dışlamayın. Hepimiz bu Ülkenin bu memleketin insanlarıyız. İYİ Parti Memleketimiz ve Ülkemiz için Hayırlı olsun. İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Sayın Kürşat Ali Yıldırım'a ve ekibine başarılar dilerim. Allah utandırmasın yolunuz açık olsun. Allah İYİlerle karşılaştırsın. Ülkemiz ve Milletimiz İYİ olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
10

Gurbetci - Elbistani toplamislar cok kalabalik.

Barajı patlatip iktidar olurlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
09

cumali - iyi partiyi eleştiren arkadaşlar önce kendinize bakın sizin savundugunuz partiden en ufak menfaiidize dokunsa bunlarıda satarsınız iyisimi herkes işine baksın ona buna iftira atmakla günaha giriyorsunuz sizler iyi sizden olmayanlar kötü Allah ıslah eylesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
08

Vatandaş - Bir sürahi şerbet veriyorlar ama 1 damla zehir atıp içeni zehirliyor bu parti. Daha yeni bedelli ödeyen afrin e gitsin dedi. Bunu demekle orduya ikilem sokmak askerin şevk ve moralini bozmak hedeflediler. İşte bu lafta ki bir damla zehir bu. Bu parti dış güçlere çalışıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
05

ali - yolunuz açık olsun arkadaşlar hepinizi çok İYİ gördüm

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
04

Hüseyin K. - Hayırlı uğurlu olsun.İnşAllah Türkiye iyi olacak.yolunuz açık olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
02

Mehmet - Kürşat bey oyumuzu iyi partiye verecez onda sorun yok ama bir vatandaş olarak tavsiyem partiyi biraz hareketlendirin bürokrasi dilinden cok halk dilinde olunması gerekiyor günümüz siyasetide böyle yönetiliyor.Mesela oyum iyi partiye verecem ama açılıştan haberim bile olmadı elbistan gazetesi olmasa açılıştan bile haberim olamayacaktı yönetimdeki kişilere çok iş düşüyor eğer canla başla çalışılmayacaksa konuşulup yönetimde değişikler yapılsın..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35
01

Uğur Arslan - İyi parti var ise herkes için var...

Zengin kollayıp fakire ayrı muamele yapmak için değil ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:35