İstanbul’daki Kahramanmaraşlı dernekler bir araya geldi

İstanbul’da faaliyet gösteren Kahramanmaraşlı dernekler, Elbistan ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği Merkezi'nde bir araya geldiler.

İstanbul’daki Kahramanmaraşlı dernekler bir araya geldi
İstanbul’daki Kahramanmaraşlı dernekler bir araya geldi
+3
Haber albümü için resme tıklayın

12 dernekle kahvaltı programında bir araya geldiklerini söyleyen Elbistan ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şeyh Hamit Güneş, İstanbul’da yaşayan hemşerileri için ne yapabileceklerini konuştuklarını ifade etti.

Katılan tüm derneklere ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Güneş, toplantı hakkında şunları söyledi:

“İstanbul’da bulunan Kahramanmaraşlı dernek başkanları ile kahvaltıda bir araya gelerek burada yaşayan hemşerilerimiz için ne yapabileceğini konuştuk. Önümüzde yaz sezonu ve Ramazan ayı var. Bu anlamda nasıl bir birliktelik oluşturularak hangi faaliyetleri gerçekleştirebileceğimiz konusunda istişarede bulunduk. Daha ileriki safhalarda birlikte neler yapabileceğimizi konuşarak çok güzel fikirlerin oluştuğu bir toplantıya ev sahipliği yaptık. İstanbul’da kurulacak bir federasyonun temellerini atmak istiyoruz. Bu konuda fikir alışverişinde bulunmamız gerekir.”

Kahvaltı programına; Deniz Yıldızları Geleceğimiz Platformu, Elmuhay Vakfı Ord. Prof. Mükrimin Halil Yinanç Aile Vakfı, Andırın Derneği, Afşin-Der, Türkoğlu-Der, Çağlayan Firniz-Der, Trabmar-Der, Afşin Küçüktatlı-Der, Afşin Arıtaş-Der, Kahramanmaraş Afşin Tatlı-Der, Elbistan AL-DER ve Elbistan Karamağra-Der katıldı.

Hem kahvaltı hem de sohbet edilerek birlik ve beraberlik mesajı verilen programa, dernek başkanlarının yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

17 Nis 2018 - 15:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Sabit yinanç Elbistan - Emeği geçenlerden Allah razı olsun hepimize saygılar sunarım-⅝

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 15:22
04

ertuğrul - istanbulda 14 yıldır yaşıyorum kahramanmaraşın dernek çalışmasını göremedim

anca kahvaltı yapıyorlar . bir bayburt kadar olamadılar boşuna gazetede haber yapmayın hiç bir iş yapmıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 15:22
03

Nur. - Birde yaptıkları çalışmaları anlatsalardı ya bu güne kadar neler yapmışlar merak ettim doğrusu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 15:22
02

Ş.HAMİT GÜNEŞ - ERTUĞRUL Bey kardeşim kendince haklıısın sonuna kadar size katılıyorum.

Bir K.Maraş lı olarak biz ancak siz gibi birilerini eleştirmek ve elimizden geldiğince bazı şeyleri engelleme ve başarısız olsunlar ki BAK BEN SÖYLEMİŞTİM sözünü diyebilmek için çabalarız.

Bir ucundanda biz tutalım NE KADAR YÜCELTEBİLİİRİZ veya neler yapabilirizi aklımıza bile getirmeyiz bizler.

Şimdi soruyorum Ertuğrul kardeşime hangi gün hangi Derneğe gidip selam verdiniz. Hangi derneğin nerede olduğunu biliyormusunuz. veya kaç tane Hemşehrimizle tanışıyorsunuz çok merak ediyorum.

Destek olmadığınız gibi takoz da olmayın lütfen.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 15:22
01

Andırın Der - Eleştirmek en kolay ancak yemek bu gibi konular yemekte konuşulur. Eleştirenlere soruyorum siz dernekler için ne yaptınız iziniz düşerse derneklere müracat edersiniz işiniz düşmezse eleştirirsiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 15:22