İlk iftar programı Mehmetçikle

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Ramazan ayının ilk iftar programını, Gücük Karakol Komutanlığı’nda vatani görevini yerine getiren askerlerle yaptı.

İlk iftar programı Mehmetçikle
İlk iftar programı Mehmetçikle
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Gücük Karakol Komutanlığı’nda düzenlenen iftar programı; Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert’in ev sahipliğinde gerçekleşirken, iftar programına Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Fevzi Günalmış, rütbeli personel ile askerler katıldı.

Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert, iftar davetinde yer alan herkese teşekkür ederek, “Sayın kaymakamımızın Ramazan ayında ilk iftarına karakolda başlaması bizler için onur vericidir. İftarını erlerimizle, rütbelilerimizle bir arada geçirmek istemesi bizi mutlu ediyor, bize destek veriyor, onur veriyor. Ben sayın kaymakamımıza ve ekibine, emeği geçenlere çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ise, ilk iftar programlarını Mehmetçikle birlikte yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Burada görev yapan askerlerimizi, ülkemizin birçok bölgesinde ve sınır hattında görev yapan askerlerimizi Cenab-ı Allah esirgesin, korusun. Muhafaza ve muzaffer eylesin inşallah” dedi.

Kaymakam Akkoyun, “Bugün Elbistan Gücük Jandarma Karakol Komutanlığı’ndayız. Hep birlikte iftarımızı kahraman Mehmetçiğimizle birlikte açacağız. Burada görev yapan askerlerimiz, annelerinden, babalarından, eşlerinden, sevdiklerinden ayrılıp belki de yüzlerce kilometre uzaktalar. Bizlerde bu uzaklığı ortadan kaldırmak ve bir nebzede olsa onların hasretini giderme noktasında, aynı zamanda da kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu ifade etme adına dışarıda yapacağımız ilk iftarımızı inşallah askerlerimizle birlikte yapacağız. Gücük Jandarma Komutanlığı’nda bulunan askerimiz görevlerini layıkıyla, büyük bir fedakârlıkla gerçekleştiriyor. Bizlerde kamu kurumları, kamu idarecileri olarak her zaman onların yanlarındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Cenab-ı Allah inşallah bizleri Ramazan’a kavuşturduğu gibi, Ramazan Bayramı’na da kavuşturmasını diliyorum. Burada görev yapan askerlerimizi, ülkemizin birçok bölgesinde ve sınır hattında görev yapan askerlerimizi Cenab-ı Allah esirgesin, korusun. Muhafaza ve muzaffer eylesin inşallah. Ramazan ayının ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Akşam ezanının okunmasının ardından hep birlikte oruçlar açılırken, Kaymakam Tuncay Akkoyun ve beraberindeki kurum müdürleri iftar yemeğinin ardından, Gücük Karakol Komutanlığı’nda görev yapan askerlerle sohbet ettiler.

25 May 2018 - 14:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ferhat - İnsAllah vali olarak görürüz seni sayın tuncay bey.yolun açık olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 14:42