İlçe Müftülüleri Toplantısı’na Ekinözü ev sahipliği yaptı

Kahramanmaraş merkez ve ilçelerinde görev yapan müftüler, İl Müftüsü Celal Sürgeç başkanlığında Ekinözü’nde bir araya geldi.

İlçe Müftülüleri Toplantısı’na Ekinözü ev sahipliği yaptı
İlçe Müftülüleri Toplantısı’na Ekinözü ev sahipliği yaptı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

2017 yılının masaya yatırıldığı ve 2018 yılının da planlamasının yapıldığı toplantı Ekinözü’nde gerçekleştirildi.

Ekinözü Belediyle Başkanı Nursi Çeleğen de, toplantıya katılan il ve ilçe müftüleri ile yakından ilgilenirken, Ekinözü’nün turistik mekânlarını gezdirmeyi de ihmal etmedi.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç, ilçe müftüleri toplantısını aylık veya iki aylık olarak sürekli yaptıklarını ifade ederek, toplantıda yapılan çalışmaları ve planlanan işleri görüştüklerini söyledi.

İl Müftüsü Celal Sürgeç, misafirperverliğinden dolayı Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ile Ekinözü Müftülüğüne teşekkür ettiğini söyledi.

21 Eyl 2017 - 14:59 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.