İlçe İdare Kurulu ve muhtar-vatandaş buluşma toplantısı yapıldı

Elbistan İlçe İdare Kurulu ile Muhtar ve Vatandaşla Buluşma toplantıları, Elbistan Kaymakamı Özkan Demir’in başkanlığında yapıldı.

İlçe İdare Kurulu ve muhtar-vatandaş buluşma toplantısı yapıldı
İlçe İdare Kurulu ve muhtar-vatandaş buluşma toplantısı yapıldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’da muhtarlarla vatandaşların sorunlarını dinlemek, çözüm önerilerini görüşmek amacıyla başlatılan İlçe İdare Kurulu ile Muhtar ve Vatandaşla Buluşma toplantıları, Çalış Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Çalış Mahallesi Konukevi’nde, Elbistan Kaymakamı Özkan Demir başkanlığındaki 2 ayrı toplantıya kurum müdürleri ve amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda, mahalle muhtarları ile vatandaşların talep ve sorunları görüşüldü. Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, söz konusu taleplerin gereği için ilgili kurum amir ve müdürlerine talimat verdi.

Öğrenciler ziyaret etti

Çalış İlkokulu öğrencileri, toplantı esnasında Elbistan Kaymakamı Özkan Demir’i ziyaret etti. Kaymakam Demir, kendisini ziyaret eden öğrenciler ile tek tek ilgilendi.

18 Eki 2019 - 16:56 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.