İl genelindeki ava açık ve kapalı alanlar belli oldu

Av Komisyonu Doğu Akdeniz Bölge Temsilcisi Ali Haydar Doğan, 2020-2021 Av Dönemi Merkez Av Komisyonu (MAK) toplantısı sonrasında il genelindeki ava açık ve kapalı alanların belli olduğunu söyledi.

Elbistan’da Şardağı devlet avlağının ava kapatıldığının bilgisini veren Av Komisyonu Doğu Akdeniz Bölge Temsilcisi Ali Haydar Doğan, “İlimiz genelindeki, avlanma sahaları belirlendi. 2020-2021 av döneminde ülke genelinde geçerli olmak üzere avcılıkla ilgili usul ve esaslar, geçtiğimiz günlerde yapılan Merkez Av Komisyonu toplantısı ile tespit edilmişti. Bugün de Kahramanmaraş ili genelindeki ava açık ve kapalı bölgelerin sınırları belli oldu. Alınan karara göre, bıldırcın ve üveyik avı 22 Ağustos’ta, kınalı keklik avı 17 Ekim’de, tavşan avı 17 Ekim’de ve domuz avı ise 22 Ağustos itibariyle başlayacaktır. Şardağı devlet avlağı, her türlü ava kapatılmıştır. Tüm avcılarımıza duyurulur” dedi.

11 Ağu 2020 - 17:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Servet - Hay avınız batsın ! Zalimce katlettiğiniz masum canların ahı, yakanızı bırakmaz İnşallAh ! Yazıklar olsun !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ağustos 17:19