Huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Nuri Taphasanoğlu Huzurevi sakinlerine yönelik bir müzikli eğlence programı düzenlendi.

Huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi
Huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Nuri Taphasanoğlu Huzurevi yönetiminin 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlediği şarkılar ve şiirlerin söylendiği müzik dinletisinde huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi.

Nuri Taphasanoğlu Huzurevi Müdürü Remzi Şahin, huzurevinde kalan yaşlıların aile ortamında yaşam sürdürmeleri için gayret gösterdiklerini belirterek, “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bir toplumun yaşlısına sahip çıkarak onları hayatlarının son dönemecinde huzurlu ve sorunlardan arınmış bir şekilde hayatlarına devamını sağlamak önemli bir kültür mirasıdır. Yaşlıları mutlu etmek onlara hizmet etmek sadece ferdi olarak değil toplumsal görevdir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç, değerli büyüklerimizin toplum içinde huzurlu ve müreffeh bir yaşam sürmeleri için önemli faaliyetleri ile bizlere de hizmet yolunda ışık tutmaktadır. Bu vesile ile tüm büyüklerimizin, 18-24 Mart yaşlılar haftasını kutluyor minnet ve şükran duygularımla sağlıklı günler diliyor, ellerinden öpüyorum” dedi.

Huzurevi sakinleri hafta dolayısıyla düzenlenen program için huzurevi yönetimine teşekkür ettiler.

19 Mar 2019 - 19:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.