Hırsızlık şüphelisi koca tutuklandı eşi serbest kaldı

Elbistan’da, farklı tarihlerde gerçekleştirilen 7 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi olarak polis tarafından yakalanan koca tutuklanırken eşi ise savcılık ifadesinin ardından serbest kaldı.

Hırsızlık şüphelisi koca tutuklandı eşi serbest kaldı
Hırsızlık şüphelisi koca tutuklandı eşi serbest kaldı
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kentteki işyeri, pazar tezgahları ve seyyar satıcıda gerçekleşen hırsızlık olaylarının fail ya da faillerini yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan detaylı incelemenin sonucunda 7 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi olarak 30 yaşında M.Ö. ile 26 yaşındaki eşi F.T.Ö, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerden M.Ö’nün emniyette suç kaydının bulunduğu ve arandığı öğrenildi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin ikametinde yaptıkları aramalarda soyulan işyerlerinden çalındığı değerlendirilen çok sayıda elektrikli alet, telefon, televizyon, bilgisayar ile çaydanlık, düdüklü tencere gibi de mutfak gereçlerine el koydu.

Hırsızlık şüphelileri karı-koca, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkarılan koca M.Ö, tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. Eşi F.T.Ö. ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İlçedeki 7 ayrı hırsızlık olayı, polisin yaptığı başarılı çalışmanın ardından aydınlatılmış oldu.

31 Tem 2021 - 09:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.