Heleteliler Halkgross 2, törenle hizmete açıldı

Elbistan’da gıda sektöründe yarım asırdır hizmet veren Heleteliler Has Un Fabrikası ve AVM tarafından Heleteliler Halkgross 2, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Heleteliler Halkgross 2, törenle hizmete açıldı
Heleteliler Halkgross 2, törenle hizmete açıldı
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Mahallesi Binali Yıldırım Bulvarı üzerinde düzenlenen açılış törenine Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, İlçe Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, BBP Elbistan İlçe Başkanı Hıdır Gezer, BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi İbrahim Alagöz, Elbistan Esnaflar ve Bakkallar Odası Başkanı Kemal Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.

Elbistan halkına daha kaliteli alışveriş imkanını uygun fiyatlarla sunmayı amaçladıklarının belirten işletme sahibi Bilal Kümesöğütlü, “50 yıldır Elbistan’da gıda sektöründe hizmet veriyoruz. Heleteliler Halkgross 2. Şubesi ile vatandaşlarımız, ucuz ve uygun fiyatlarla toptan fiyatına perakende alış veriş yapabilecekler. 400 metrekare market alanı toplamda yaklaşık 1000 metrekare alana sahip işyerimizde Elbistan ve bölge halkına hizmet vereceğiz. Kendi bölgemizden temin ettiğimiz yerli ve doğal ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunacağız. Elbistan’da yarım asırdır hizmet veriyoruz. İnşallah bundan sonra da memleketimize daha iyi hizmetler vermek için çalışacağız. Bugün 2. Şubemizin açılışını gerçekleştirdik. İnşallah devamı da gelecektir. Kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarla Elbistan halkına hizmet vermeye devam edeceğiz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışta konuşan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ise, “Yaklaşık 20 kişin çalışacağı 1000 metrekare bir işyeri. Elbistan ekonomisine katkıda bulunacak bir yatırım. Elbistan’a ve kent ekonomisine hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İlçe Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç’ın yaptığı duanın ardından işyerinin açılış kurdelesini Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, İlçe Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç ve işletme sahibi Bilal Kümesöğütlü birlikte kestiler.

03 Ara 2019 - 18:41 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

vatandaş 7 - şimdiki modamızda GROS marketler her yer gros oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 18:41
05

Elbistandaki Heleteliler - helal olsun sana köylüm. inşAllah daha iyi yerlerde göreceğiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 18:41
04

MEHMET BAYAZIT İHLAS MOTR VE BİS - ALLAH HAYIRLI EYLESİN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 18:41
02

ekonomiii - 1-2 tane marketle 1-2 lira indirimle ekonomi canlanmaya başladı.acilen bakkal açıp ekonomiye destek vermem lazım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 18:41

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439