Hayallerinin peşinden koşan gençlerin yüzde 70’i başarılı oldu

Elbistan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) ve askeri okul sınavlarına girecek adayların için açtığı kursa katılanların yüzde 70’i birinci aşamayı başarıyla geçti.

Hayallerinin peşinden koşan gençlerin yüzde 70’i başarılı oldu
Hayallerinin peşinden koşan gençlerin yüzde 70’i başarılı oldu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün hazırladığı eğitim parkuru ile polis okulu ve askeri okul sınavlarına hazırlanan adaylara önemli bir destek oldu. Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) ve askeri okul sınavı için hazırlanan adaylar, Elbistan Gençlik Merkezinde alanında uzman antrenörlerle çalışma imkanı buldu. Gençler, sınavda uygulanan parkurla birebir olarak hazırlanan ortamda çalışarak POMEM ve askeri okul girişinde önemli bir aşama olan fiziki yeterlilik sınavını geçmek için ter döktü. Hayatlarında yeni bir yol çizmenin heyecanıyla denge ve koordinasyon açısından mesleğe uygunluklarını ölçen sınava katılan adayların yüzde 70’i başarılı oldu.

Elbistan Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Mevlüt Türkan, “Elbistan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu POMEM parkur eğitimlerimize katılan gençlerimizden yüzde 70’i birinci aşamayı başarı bir şekilde geçtiler. Hayallerinin peşinden koşan gençlerimize çıktıları bu yolda başarılar dileriz” dedi.

17 Haz 2021 - 17:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.