Hatalı ‘U’ dönüşü kazaya neden oldu: 2 yaralı

Elbistan’da hatalı ‘U’ dönüşü yapan bir araca çarpmamak için direksiyonu kıran sürücünün kullandığı otomobilin refüje çıkması sonucunda yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Hatalı ‘U’ dönüşü kazaya neden oldu: 2 yaralı
Hatalı ‘U’ dönüşü kazaya neden oldu: 2 yaralı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, daha önceden de adını kazalarla duyuran Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ile Karaelbistan Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Kavşakta, yasak olmasına rağmen ‘U’ dönüşü yapan araçların doğurduğu kazaların önüne geçmek için yapılan trafik ışığı uygulaması da kazalara çare olmadığı son yaşanan olayda bir kez daha ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nın Devlet Hastanesi yönünden ilçe merkezine gelen 46 AAC 148 plakalı otomobilin sürücüsü İslam murat G., iddiaya göre hatalı ‘U’ dönüşü yaparak önüne çıkan başka bir araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Savrulan otomobil, refüje çıkarak durabildi. Kazada, araçta bulunan ve öğretmen oldukları öğrenilen Fuat Ş. ile Alper U. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevredeki diğer sürücüler tarafından yapıldı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi gönderildi. Araçtan çıkarılan yaralılar, 112 Acil Servis’e ait ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, hatalı ‘U’ dönüşü yaparak kazaya neden olduğu öne sürülen aracı ve sürücüsünü belirlemek için çalışma başlattı.

23 May 2018 - 15:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Vatandaş - O ışıklara uyulsa kaza olmaz. MaşAllah elbistan da kimse ışıklara uymuyor. Kul hakkına giriyorsunuz. Işıkta durmamakta kul hakkıdır. Işıkta durmayıp geçenlere hakkım haram olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 15:40
02

ahmet - o kavşakta hatasız u dönüşü nasıl yapılır tarafikçiler bir anlatsada dinlesek. kardeşim o kavşak tümden hatalı oraya yolu genişletip döner kavşak yada karaelbistan 2. ışıklara kadar gidip dünülecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 15:40
01

Mehmet - Anlaşılan o ki trafik ışığı koymak işe yaramamış. Sürücüler kolaya kaçmasın ileride kavşak var oradan dönsün. Kazazedelere şifalar dilerim. Lütfen trafik kurallarına uyalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 15:40