Güvenlik Korucularından Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek

Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Celalettin Fırtına, güvenlik korucularının, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Afrin kentindeki terörist gruplara yönelik olarak başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’na’ destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Celalettin Fırtına, güvenlik korucularının, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Afrin kentindeki terörist gruplara yönelik olarak başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’na’ destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

52 bin güvenlik korucusunun Suriye’ye girmek için emir beklediğini belirten Fırtına, “Şanlı ordumuzun ve aziz milletimizin emrindeyiz” dedi.

Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Celalettin Fırtına, TSK tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekat’ıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Harekatın sınır güvenliğimizin sağlaması ve terör örgütlerinin bertaraf edilmesi için yapıldığını kaydeden Fırtına, şöyle konuştu:

“ABD’nin Suriye’de 30 bin kişilik sözde bir terör ordusu kurmak için 5 bin TIR silah sevkiyatı yapması, ülkemizin sınır güvenliğini tehdit etmiştir. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, bu çerçevede PKK, PYD, DEAŞ ve tüm terör örgütlerine karşı Suriye topraklarında ülkemizin güvenliği için uluslararası anlaşmalar ve Birleşmiş Milletlerin aldığı kararlara istinaden meşru müdafaa hakkını kullanarak ülkemizin güvenliği için ‘Zeytin Dalı Harekatı’nı başlatmıştır. Bugüne kadar ordumuzun emrinde olan tam donanımlı, terörle mücadelede tecrübeli ve eğitimli 52 bin kişilik güvenlik korucuları olarak bu harekata tam destek verdiğimiz gibi gerekli hallerde Afrin’de, İdlip’te ve Suriye’nin her yerinde bu örgütlerle aynen canla başla mücadele etmeye hazırız. Bu örgütlerin, ABD’nin silah desteği ile sınırımızda faaliyet göstermesine ve olası büyük İsrail kurmasına müsaade etmeyeceğiz. Kahraman ordumuz, bu haklı harekatta bir kez daha tarih yazdırtacaktır. Biz de bu harekatta TSK’mizin ve aziz milletimizin yine emirlerinde olacağız.”

Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların bu harekatla bozulacağını vurgulayan Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Celalettin Fırtına, “HDP’nin sözcülerinin, PKK destekçilerinin, sosyal medya üzerinden Kürt halkına çağrılar yaparak Afrin harekâtının oradaki Kürtlere yapılmış bir harekat, bir saldırı gibi göstererek, halkı sokağa dökmeye çalışmasına Kürt kardeşlerimiz, başta güvenlik korucularımız ve aşiretlerimiz asla kulak asmamakta, meyil vermemekte ve bu provokatörlerin, hainlerin girişimlerine karşı çıkarak bu oyunlarını da bozmaktadırlar. Özellikle Kürt kökenli kahraman fedakar güvenlik korucuları ve aşiretleri devletimizin Afrin harekatına tam destek vermekte ve gelecek bir emre istinaden Suriye’de PKK, PYD ve DEAŞ ile savaşmaya hazır bulunmaktadır.

ABD’nin,15 Temmuzda FETÖ’yü kullanarak işgal girişimi, ardından Kuzey Irak’ta bir referandum ile Kürdistan kurma girişimi, daha evvelki gezi olayları girişimi, faiz lobilerini devreye sokmak suretiyle ekonomimizi olumsuz etkilemeye kadar tüm bu plan ve oyunları boşa çıkmıştır. En son olarak Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütlerini binlerce tır ağır silahlarla donatarak bir terör devleti ve büyük İsrail kurma çalışmaları da Sayın Cumhurbaşkanımızın, haklı, kararlı ve cesur politikası, kahraman TSK’mizin kararlı çok kapsamlı ve planlı Zeytin Dalı Harekatı ile de inşallah suya düşecektir. Korkak terör örgütü mensupları, ABD’nin kendilerine 5 bin tır silah gönderse de, şanlı ordumuzun ve kahraman Mehmetçiğimizin karşısında aciz kalacaktır. Ya silahları bırakıp kaçacak ya da imha edileceklerdir. Hazır ve tedbirli olan şanlı ordumuz kazanacaktır. Aziz milletimiz ve ümmet kazanacaktır. Allah ordumuzu muzaffer kılsın her daim hazır ve emrindeyiz” şeklinde konuştu.

21 Oca 2018 - 19:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Korucu - Ulan bu koruculara verdikleri üc kurus para adamlar aslan gibi hizmet ediyor, bir asker polis korucuya cok para verilmeli cok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 19:54