Güvenlik korucularına cep telefonu hediye edildi

Ekinözü ilçesinde görev yapan 5 güvenlik korucusu, Jandarma Genel Komutanlığı’nca kendilerine hediye edilen cep telefonlarını Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar ve İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Balcı’dan teslim aldı.

Güvenlik korucularına cep telefonu hediye edildi
Güvenlik korucularına cep telefonu hediye edildi
Haber albümü için resme tıklayın

Jandarma Genel Komutanlığı öncülüğünde İl Jandarma Komutanlığı tarafından tertip edilen ve Ekinözü’nde görev yapan 5 güvenlik korucusuna Kaymakamı Fatih Sayar ve İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Balcı tarafından görev ile ilgili muhabere ve iletişimin sağlanması, görev yerlerindeki verilerin aktarılması, görev etkinliğinin artırılması amacıyla yeni teknolojiye uygun 5 adet cep telefonu hediye edildi.

Güvenlik korucularına cep telefonlarını teslim eden Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar, güvenlik korucularının çok önemli görevler ifa ettiklerini belirtti. Güvenlik korucularının, terör örgütlerine karşı asker ve polisle omuz omuza hareket ettiğini kaydeden Kaymakam Sayar, koruculara görevlerinde başarılar diledi.

Hediye edilen cep telefonlarını teslim alan güvenlik korucuları da 7 gün 24 saat görev başında olduklarını ifade ederek, teşekkürlerini dile getirdiler.

22 Kas 2017 - 15:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hacı - Bunları ceplerindenmi yoksa devlettenmi hediye ediyorlar,devletin bir lirasını çarçur edene hakkım haram olsun..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 15:11