Güvenç, KMBGC heyetini ağırladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretler kapsamında ilk olarak TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.

Güvenç, KMBGC heyetini ağırladı
Güvenç, KMBGC heyetini ağırladı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Güvenç’le kahvaltıda bir araya gelen KMBGC heyeti, kahvaltının ardından Güvenç’in makamına geçti. Makam ziyaretinin ardından Güvenç, KMBGC heyetine İçişleri Komisyonu Başkanlığı’nın toplantı salonunu gezdirdi. Güvenç, burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken, ziyaretlerinden dolayı KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Ziyarette ilk olarak KBMGC Başkanı Arslan Deveboynu açıklamalarda bulundu. Misafirperverliği dolayısıyla TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’e teşekkür etti. Deveboynu, “Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç beyi makamında ziyaret ettik. Sağ olsun kendileri bizleri çok iyi ağırladılar. Kahramanmaraş’la ilgili istişarelerde bulunduk, sohbet ettik. Bu arada Kahramanmaraş’ın sorunlarını kendi açımızdan değerlendirerek çözüm önerilerimizi sunduk. Başkanımızı Kahramanmaraş’ımızın başarılı bir siyasetçisi olarak görüyoruz. Bizleri kabul ettikleri için bir kez daha İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç’e teşekkür ediyoruz” dedi.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ise, “TBMM’de bulunan İçişleri Komisyonu Başkanlığımızda Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Arslan Deveboynu ve yönetimini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Verimli bir görüşme oldu, başkanımızın ifade ettiği gibi şehrimizi konuştuk, meclisimizi konuştuk, meclis çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik, inanıyorum ki yeni dönem şehrimiz açısından da çok güzelliklere ve iyiliklere vesile olacaktır. İbadet aşkıyla çalışmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş’ımız, Türkiye’nin marka şehirlerinden biridir. Her türlü hizmetin en iyisine layıktır. Özellikleri olan bir kenttir. Her zaman milletimizin yanında olan Kahramanmaraş, gazetecisiyle, STK’larıyla, meslek odalarıyla bir bütünlük içinde milli değerlerinin yanındadır. Bu vesileyle güzel kentimize hizmet etmekten, bu kentin hemşerisi olmaktan büyük mutluluk duyduğumu, gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Sizlerin de desteğiyle, dayanışma içerisinde İnşallah şehrimize yeni dönemde hak ettiği hizmetleri yapacağız. İbadet aşkıyla, mesai kavramı tanımadan çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü bu şehre hizmet etmeyi büyük değer sayıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş’ta yarım kalan projeleri tamamlayacaklarını kaydeden Güvenç, şöyle konuştu:

“Bir ekonomik daralma var, kamu yatırımlarında belki bir daralma olacak ama Kahramanmaraş’ın hakkı olan yatırımları hiç kimsenin şüphesi olmasın ki alacağız. Milletvekili arkadaşlarımla beraber, yatırımların takipçisi olacağız ve yeni dönem Kahramanmaraş için çok daha güzel olacak. Bu vesileyle gösterdiğimiz nezakete, tüm hemşerilerimizin ve sizlerin verdiği büyük desteğe minnetlerimi sunuyorum. Bu vesileyle seçimlerin de ülkemize, milletimize ve şehrimize özellikle hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Yerel seçimler için adaylar noktasında bizim yorum yapmamız gerçekten yerinde olmaz. AK Parti’nin verdiği kararların yüzde 90 gibi büyük bir ölçüde isabetli olduğunu düşünüyorum. Yoksa Ak Parti ayakta kalamazdı. 16 yılda çok fazla seçime girdik, burada adaylara baktığımızda isabetli seçimlerin yapıldığını görüyorum. Cumhurbaşkanımız o şehri tamamıyla mercek altına alıyor, toplumun çok değişik kesimlerini dinliyor, şehrin ihtiyaçlarına bakıyor, çok fazla parametreyi göz önüne alarak araştırıyor. Dolayısıyla bazen tahmin edilmeyen şeyler olabiliyor ama hepsinde bir mantık olduğu kesin.”

19 Kas 2018 - 14:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.