Gürbüz: “Yatırımcının ve sanayicinin çözüm ortağı olacağız”

Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası’na (ETSO) gerçekleştirdiği ziyarette, “Biz, çözüm odaklı; sanayicinin, tüccarın esnafın, zanaatkarın hülasa yatırımcının ve müteşebbisin çözüm ortağı bir belediye olmayı taahhüt ediyoruz” diye konuştu.

Gürbüz: “Yatırımcının ve sanayicinin çözüm ortağı olacağız”
Gürbüz: “Yatırımcının ve sanayicinin çözüm ortağı olacağız”
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Gürbüz, Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş’ın da eşlik ettiği çalışmalar kapsamında ilk olarak sentetik çim sahada Elbistanspor antrenmanında kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav ile Teknik Direktör Mutlu Doğan’dan takımla ilgili olarak bilgi alan Gürbüz’e, isminin yazılı olduğu Elbistanspor forması hediye edildi.

Burada bir değerlendirme yapan Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz, Elbistanspor’un en kısa sürede 1. Lig’e çıkmasını hedeflediklerini söyledi.

Gürbüz, şöyle konuştu:

“Elbistanspor, Elbistan’ın markasıdır. Bu markayı biz daha da yukarılara taşımak zorundayız. Elbistanspor’a şampiyonluk yakışır. Kazanmak yakışır. Gençlerin önünü açmamız gerekiyor. Sporun her alanında ve branşlarda altyapıyı güçlendirmek ve desteklemek zorundayız. Altyapıyı hem sportif hem de maddi anlamda desteklemek hem belediyemizin hem de bu topraklarda değer üreten sektör temsilcilerimizin hepsinin boynunun borcu ve görevi. Elbistanspor’un yeri ayrı tabii. Büyük bir marka değeri. Bundan sona küçükle yetinemeyiz. Hedefimiz yükseklerde. Elbistanspor’da hem altyapıya yatırım yapacağız hem de Elbistanspor’u bulunduğu yerden daha yukarıya taşıyacağız. Belediyede gençlik ve sporla ilgili bir birim oluşturacağız. Şehrin spor altyapısını mutlaka tamamlayacağız.”

Sahadaki antrenman ziyareti, tatlı ikramı ile sona erdi.

Gürbüz, daha sonra Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası’na (ETSO) geçti. Gürbüz’ü misafir eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, konuşmasında seçimlerin Elbistan’a ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz’e başarılar diledi.

Daha sonra konuşan ETSO Meclis Başkanı Yüksel Çiçek ise, “Elbistan’da demokratik bir seçim süreci geçirmeyi temenni ediyoruz. Sayın Gürbüz’e de teşekkür ediyorum. Elbistan’da hizmet ve istihdam odaklı üretken bir yönetim anlayışı ve Elbistan istiyoruz. Bundan sonraki süreçte de Elbistan’ın geçmiş dönemde alamadığı hizmeti, gelecekte inşallah kendilerinin bilgi ve tecrübelerini yansıtmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz de, birlikte kalkınma ve birlikte büyüme vurgusu yaptı.

Elbistan’da sanayi ve üretime öncelik vereceklerinin altını çizen Gürbüz, “Elbistan’ın şuanda içinde bulunduğu ticaret hacmi, olabildiğince yüksek. Yaklaşık 12 milyar dolarlık enerji havzasının üzerindeki bir kent. Ama maalesef halen işsizliğin konuşulduğu bir şehir. İnşallah bu dar gelen gömleği hep beraber aşacağız. Biz, çözüm odaklı; sanayicinin, tüccarın esnafın, zanaatkarın hülasa yatırımcının ve müteşebbisin çözüm ortağı bir belediye olmayı taahhüt ediyoruz. Bugün burada olmaktan birlikte besmele çekmekten son derece mutluyum. İnşallah Elbistan’ı geleceğe taşıyacak projelerimizi konuşacağız. Sanayi ve üretimi önceleyeceğiz. Elbistan’ın potansiyelini marka değeri haline getirmek için var gücümüzle hep beraber çalışacağız. Hükümetimizle, büyükşehir belediyemizle ve sektörümüzle, üreten esnafımızla, sanayicimizle Elbistan Belediyesi güç birliğine gidecek; birlikte yatırım yapmanın ve birlikte büyümenin, Elbistan’ı nasıl büyüteceğini inşallah bir kalkınma projesi olarak ortaya koyacağız. Değerli başkanıma ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

29 Oca 2019 - 19:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Mehmet ZEKİ - Sayın Aday İMAR PLANI hakkında ne düşündüğünüzü öğrenmek istiyoruz.Biz Millet Vekili değil Belediye Başkanı seçeceğiz.Şu an Elbistanın imar planı sorunu var.Sizden somut cevap bekliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 19:00
09

BİRBİLEN - Sn.aday,partiniz 17 yıldan beri aralıksız iktidarda; siz hâlâ cekli caklı konuşuyorsunuz.Şeker fabrikasını,A termik santralını özelleştirme adına yandaşlarınıza peşkeş çektiniz.Ama fabrika yapmaya,istihdama yönelik yatırıma gelince yoksunuz,Milletin vergileriyle yapılmış olan İğde-Kalealtı sulamasını da YOKETTİNİZ;binlerce dönüm sulak araziyi,hem susuz,kurak araziye dönüştürdünüz,hem de milletin trilyonlarını çöpe attınız.Tabi siz dışarıda yaşayan bir AFŞINLI hemşerimiz olduğunuz için bu gerçeklerden de bîhabersinizdir.Ben de acizane partinizin,iktidarınızın 17 yılda Elbistan'da bıraktığı enkâzdan birkaç örnek sundum,aydınlanın,bilğiniz olsun istedim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 19:00
08

Vatandaş - İmar planı ne olacak . Mutlaka tatmin edici bir cevap bekliyoruz. Seçimin kaderini belirleyecek. Yeter artık çok bunaldık. Net cevap bekliyoruz. 4 yıl oldu yermezmi acaba . Ne olur lütfen bir cevap yazın Allah aşkına

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 19:00
07

Ülkücü - Yanlış zamanda yanlış yerden aday oldunuz Sayın Mehmet Bey

Abdullah Paksoy ile yeniden Elbistan refah görecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 19:00
05

mehmet bey - ak dava ile berekete huzura devam.hak dava gelecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 19:00
04

Canım Elbistan - AKP dönemi bitti bugüne kadar verdik noldu hiç bir verdiği sözü yerine getirmiyor artık değişim şart elbistan köy oldu köy

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 19:00
03

ali - Allah hayırlı eylesin senin gibi donanımlı biri ancak kalıdırır bu elbistanı mehmet bey

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 19:00
01

Hüseyin GÖK - Birbilen Kardeşim Ülkemiz Enkaza Dönmedi Biz 7 Düvele karşı savunuyoruz Askeri Polisimiz ABD FIRANSA İSRAYIL INGITERE ONLARIN PARALI ITLERİLE Savaşıyoruz Eskiden senin Mühendislerini Öldürüp intihar süsü verdiler Mühendislerimize sahip cıkmadılar Hanğibirini sayıyım Allahım vatanımıza milletimize zeval vermesin Amin Allahım sayın Cumhurbaşkanıza ömürüne ömür katsın Kardeşim sen canını sıkma inşAllah daha iyi olacağız Tırnanıza Taşdeydirmesin Amin Hakkımızda Hayırlısı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 19:00