Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, mazbatasını aldıktan sonra belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte belediye binasına geçti. Eker’in göreve başlaması nedeniyle belediye binası önünde tören düzenlendi. Kurban kesildikten sonra dualarla belediyeye giren Başkan Eker’in ilk işi, makam odasının kapısını söktürmek oldu. Makam odasının kapısını söktürerek tüm Ekinözü halkına kapısının açık olduğu mesajı vermek istediğini kaydeden Başkan Eker, “Makam ya da mevki için burada değiliz. Koltuk sevdamızın olmadığını seçim sürecinde de her zaman dile getirdik. Bugün de Allah’ın izni ile görevimize başladık. Halkımızla aramıza kapıların girmemesi için de makam odamızın kapısını söktürdük” diye konuştu.
Tek gayesinin Ekinözü’ne en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Bilal Eker, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda ilerleyerek ilçemizi kalkındırmak için mücadele edeceğim. Bizim felsefemiz gönül belediyeciliği olacak. Halkın takdiri ve teveccühü ile bu makama geldiysek aramızda kapılar olmamalı, her şey şeffaf olmalı. Halkımız ile aramıza bundan sonra kapılar giremeyecek. Bizler, gönül belediyeciliği yapacağız. Makamımız herkese açık olacak, bu yüzden makam odasının kapısını söküyorum. Vatandaşlarla aramızdaki kapıyı ortadan kaldırdık. Bundan sonra vatandaşlar istediği an bize ulaşabilecek. Kapısız bir makam odasında herkese açık bir şekilde görev yapacağım” şeklinde konuştu.
Başkan Eker, Belediye Başkanlığı mührünü aldıktan sonra vatandaşların tebriklerini kabul etti.
Bune bir şey mi yaptığınızı mı sanıyorsunuz biri koltuk yakıyor biri kapı döküyor bir ay sonra da tadilat deyip bir sürü para harcamasanız