GÖNÜLDER’den Gazeteci Göçer’e ziyaret

Afşin’de faaliyet gösteren, Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) üyeleri, Elbistanın Sesi Gazetesi Kurucusu Gazeteci-Yazar Mehmet Göçer’i ziyaret ettiler.

GÖNÜLDER’den Gazeteci Göçer’e ziyaret
GÖNÜLDER’den Gazeteci Göçer’e ziyaret
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Afşin’de faaliyet gösteren, Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) üyeleri, Elbistanın Sesi Gazetesi Kurucusu Gazeteci-Yazar Mehmet Göçer’i ziyaret ettiler.

GÖNÜLDER üyeleri ziyarette, Elbistan’da yapacakları tanıtım çalışmalarına ilişkin fikir alış verişinde bulundular.

Afşin’de bir sabah namazı sonrası Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü ile başlayan Eshab-ı Kehf Külliyesi Tanıtım Etkinliği, Türkiye genelinde ulusal ve uluslar arası organizasyonlarda Kahramanmaraş Tanıtım Hareketine dönüştü.

Bu kapsamda yapılan faaliyetler hakkında bilgi vermek üzere Gazeteci-Yazar Mehmet Göçer’i makamında ziyaret eden GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt ve dernek üyeleri, Elbistan’da gerçekleştirecekleri etkinliklere ilişkin bilgi verdi.

8 yıldır Türkiye’nin 10 metropol ilinde Eshab-ı Kehf Külliyesini, Afşin’i ve dolayısı ile Kahramanmaraş’ı tanıttıklarını belirten GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt, “Kardeş ve komşu olması hasebiyle Eshab-ı Kehf Külliyesine Afşin kadar sahip çıkan Elbistan ilçemiz ve bu ilçeye Eshab-ı Kehf’i sevdiren Gazeteci-Yazar Mehmet Göçer’in engin tecrübelerinden faydalanmak ve Elbistan’da yapacağımız etkinliklerde fikir alış verişinde bulunmak amacıyla ziyaret ettik. Sağ olsunlar konu Eshab-ı Kehf olunca heyecandan yerinde duramayan bir gönül elçisi bulduk karşımızda. Misafirperverlikleri ve Eshab-ı Kehf’in tanıtımına yönelik gayretleri sebebiyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Gazeteci-Yazar Mehmet Göçer ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek GÖNÜLDER’in Elbistan’da yapacakları etkinliklerde yanlarında olacağı sözünü verdi.

GÖNÜLDER Üyesi Salih Yıldırım, Gazeteci Mehmet Göçer’e üzerinde Eshab-ı Kehf motifi bulunan bir plaket takdim ederken, Göçer de GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt’a Un Sandığı-6 isimli eserini hediye etti.

24 Mar 2017 - 15:29 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.