Gökşen Tavukçuluktan ‘eve teslim’ paketlenmiş tavuk hizmeti

Elbistan’da Mehmet Gökşen isimli üretici, çiftliğinde yetiştirdiği tavukları, hijyenik ortamda kesip temizledikten sonra paketleyerek eve teslim hizmeti başlattıklarını söyledi.

Gökşen Tavukçuluktan ‘eve teslim’ paketlenmiş tavuk hizmeti
Gökşen Tavukçuluktan ‘eve teslim’ paketlenmiş tavuk hizmeti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İlçeye bağlı Karaelbistan Mahallesi’nde Gökşen Tavukçuluk adıyla faaliyet gösteren kanatlı hayvan çiftliğinde, binlerce tavuk, ördek, hindi ve kaz yetiştiriciliği yapılıyor. Doğal ortamlarında yetişen hayvanların doğrudan tüketiciye ulaşmasını sağlamak isteyen firma sahibi Mehmet Gökşen, telefonla sipariş uygulamasını başlattıklarını söyledi. Müşterilerin, kendilerine ulaşmaları halinde istedikleri boyuttaki tavuğu, bakanlık onaylı kesimhanede hijyen kurallarına uygun bir şekilde kesip temizledikten sonra paketleyerek evlere teslim ettiklerini belirten Gökşen, vatandaşların da bu hizmetten memnun olduklarını ifade etti.

6 yıl önce açtıkları çiftlikte, gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra kesimhane açarak hizmet ağını genişletmeyi amaçladıklarını kaydeden Gökşen, “Karaelbistan Mahallesi’nde 11 dönümlük alanda kanatlı hayvan yetiştiriyoruz. Hayvanlarımızı, doğal ortamlarında ve organik yemlere beslemeye özen gösteriyoruz. Tavuk, hindi, kaz ve ördek yetiştiriyoruz. Yerli ırkların yanı sıra özellikle mast kazı dediğimiz kazlarımız bulunuyor. Şuanda sadece tavuk kesimimiz var. Kesimlerimiz, İçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri ile anlaşmalı veteriner gözetiminde yapılıyor. Kazlara özellikle Doğu Anadolu Bölgemizdeki şehirlerimizden talep var. Tabi bu hayvanların kesimi için kış mevsiminin gelmesi gerekiyor. Hazırlıklarımızı da o yönde yapıyoruz” dedi.

Vatandaşların, artık doğal ürünlere yöneldiğini anlatan Gökşen Tavukçuluk firması sahibi Mehmet Gökşen, “Özellikle tavuk, hemen hemen her sofranın vazgeçilmez et ürünlerinden biri. Vatandaşlarımız artık doğal ürünleri tercih ediyor. Biz de bu doğrultuda hareket ederek hayvanları yetiştiriyoruz. Bu özenimiz de ürünümüzün lezzeti ile diğerlerinden ayrılmasını sağlıyor. Ürünlerimiz, ilçedeki birçok şarküteri ve market rafında yerini aldı. Müşterilerimiz ve vatandaşlarımızın bu lezzete daha kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla daha önce yapılmayan bir uygulamayı hayata geçirdik. İlçe merkezindeki vatandaşlarımızın, doğrudan ürünlerimize ulaşabilmesi için bizleri aramaları yeterli olacak. Kendilerinin talepleri doğrultusunda ve istedikleri büyüklükteki tavuğu, temizlenmiş ve paketli olarak adreslerine teslim ediyoruz. Vatandaşlarımız da bu uygulamadan çok memnun kalıyor. Bizleri tercih eden vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

19 Eki 2019 - 17:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

12

Nihat - Böyle bir dönemde, üretmek adına elini taşın altına koyup emeğini,sermayesini esirgemeyen,imkanlarını yastık altına değilde üretimde kullanan girişimciyi kutluyor,Elbistan halkınıda bu ve benzeri girişimcileri desteklemeye davet ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:42
11

FATIH BÖLÜKBAŞI ANKARA - Mehmet başarılar dilerim bölgenin ihtiyacı olan çok güzel bir tesis kurmuşsun inşAllah kendi tavuk ve ürünlerini satacağım bir işyeri acarsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:42
10

elbistanlı - Tebrik ederim piyasada kesimi ve üretimi ne olduğu belli olmayan ama kuru yolum diye satılan tavukların karşısında denetimli ve izinli bir şekilde satış yapılması Elbistanlılar için büyük şans ama anlayacaklarını sanmıyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:42
06

CENGİZ ÇELİK - İstanbul Avrupa yakasından sipariş verdiğiniz firma var mı?Nasıl temin edebiliriz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:42
05

mehmet gökşen - siparişlerimizi Türkiyenin her yerine kargo ile gönderiyoruz. tlf.541 415 04 66

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:42
04

selim - Başarılar dilerim Elbistan içinde hayırlı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:42
03

Mesut Köprübaşı - Mehmet Bey...

Basarilar Dilerim...Allah Kolaylik Versin..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:42
01

Mehmet Gökşen - iletişim numaramız 0541 415 04 66 tesisimiz karaelbistan mah. araç muayene karşısı, dileyen misafirlerimiz,tesisimizi gelip görebilirler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:42