Geri manevra yaparken telefon direğini ikiye böldü

Elbistan’da Köprübaşı Mahallesi’nde geri manevra yapan otomobil, ağaç telefon direğini ortadan ikiye böldü.

Geri manevra yaparken telefon direğini ikiye böldü
Geri manevra yaparken telefon direğini ikiye böldü
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Direğin parçası otomobilin üstüne düşerken sürücü ise olaydan büyük şans eseri yara almadan kurtuldu. Olay anı ise, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Olay, akşam saatlerinde Köprübaşı Mahallesi Güllüler Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen sürücü, 34 LP 9522 plakalı otomobili ile geri manevra yaptığı sırada sokak üzerindeki ağaç telefon direğini fark etmedi. Otomobilin çarptığı direk, ikiye bölünerek bir parçası aracın üzerine düştü. Otomobilin tavanını ezen ve camını parçalayan direğin düştüğü anda araçta bulunan sürücü ise, ilk etapta ne olduğuna anlam veremedi. Aracını tekrar park eden sürücü, olayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sürücünün şikayetini değerlendirdi.

Olay anı ve sonrasında yaşananlarsa güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

19 Oca 2018 - 12:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Passat anti - O kadar para verip aldığınız arabada geri görüş kamerası yol anlam veremiyorum şu akıl işi değil kardeşim paranızın değerini bilin yahu o kadar para verdi araba hurda oldu şimdi biraz mantıklı araba alın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 12:34
02

Oğluuuuu - Çok akıllısın ya o dediğin arabalardan yapda senden alsınlarrr!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 12:34
01

passat on - kardeş bakale paramız geri görüş kamerasız olana yetti sende al geri görüş kameralı amma vurma :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 12:34