Genel Başkan Sözen’den Kahramanmaraş ziyareti

Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyon Genel Başkanı Ziya Sözen, Kahramanmaraş’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Genel Başkan Sözen’den Kahramanmaraş ziyareti
Genel Başkan Sözen’den Kahramanmaraş ziyareti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Sözen, Kahramanmaraş programının ilk durağında aynı zamanda başkan yardımcısı da olan, Kahramanmaraş Güvenlik Korucuları Dernek Başkanı Celalettin Fırtına ile beraber, Vali Vahdettin Özkan’ı, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u, İl Jandarma Komutanı Albay Cafer Öz,’ü ve İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi makamlarında ziyaret etti.

İl merkezindeki programını tamamlayan Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyon Genel Başkanı Ziya Sözen’in son durağı Pazarcık ilçesi oldu. Pazarcık’taki temaslarının ardından güvenlik korucuları ile bir araya gelen Sözen, yaptığı değerlendirmede, “Devlet ve milletimiz adına yıllardır canla başla mücadele eden Kahramanmaraş’ın kahraman güvenlik korucularının, edelerinin vatan sevgisiyle ve canı gönülden terörle mücadelesi Sütçü İmamın o milli ruhu ile Maraş topraklarında terörün barınmasına ve eylem yapmasına askerimiz ile beraber fırsat ve izin vermemiştir, milli bir mücadele azmi ve aşkı ile Kahramanmaraş’ı terör örgütlerine geçirtmemişlerdir. Bu kahraman korucularımıza minnettarız ve her zaman yanlarındayız” dedi.

Sözen, şunları söyledi:

“Bu gün burada bizleri Kahramanmaraş’ın edeleri ile buluşturan yardımcım ve dernek başkanımız Sayın Celalettin Fırtına’ya teşekkür ediyorum. Bu gün bizleri makamında ağırlayarak ilgi ve alaka gösterip derneğimizin ve korucularımızın yanında olduğunu bir kez daha hissettiren, Valimiz Sayın Vahdettin Özkan’a, İl Jandarma Komutanımız Albay Sayın Cafer Öz’e, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a, İl Emniyet Müdürü Sayın Doğan İnci’ye teşekkür ediyorum.

Kahramanmaraş’ın bana göre kahraman başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a, tüm korucular ve şehit ailelerimiz adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kahramanmaraş’ın misafirperverliğini, sıcak ilgi ve kardeşliğini Başkan Erkoç’un şahsında fazlası ile hissetmiş bulunmaktayım, başkanın yüreğindeki o Sütçü İmam, Rıdvan Hoca ve o milli mücadelenin kahramanlarının ruhu ve vatan aşkı da özellikle terörle mücadele eden güvenlik korucularımıza duyduğu muhabbet sevgi ve desteği ile kendini ayrıca göstermektedir. Sayın Erkoç’un bu milli ve manevi duygu ve kişiliklerinden dolayı da yüreğimizde ayrı bir sevgi ve muhabbet oluşturmuştur. Başkan Erkoç’un şahsında, tüm Kahramanmaraş’ın kahraman halkına sonsuz saygı sevgi ve muhabbetlerimi bildiriyorum Allah birliğimizi kardeşliğimiz daim etsin tüm terör örgütlerini şiddetle lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum yüreğimizdeki vatan ve millet aşkı ile inşallah hep birlikte her zaman 15 Temmuz ruhu ile devlet millet el ele tüm terör örgütlerinin üstesinde geleceğiz. Devletimiz güçlü ve kararlıdır. Hainlerin terör örgütlerinin artık sonu gelmiştir. Ne etseler bitmeye ve yok olmaya mahkûmlardır. Allah devletimize milletimize zeval vermesin birliğimiz daim olsun.”

22 Kas 2017 - 15:26 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.