Gençlerden bisiklet turu

Gençlerden bisiklet turu

Gençlerden bisiklet turu
Haber albümü için resme tıklayın

Bisiklet tutkunu gençler, Elbistan turunda buluştu. Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Gençlik Haftası nedeniyle düzenlediği bisiklet turu, gençlerden büyük ilgi gördü.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıldönümünü nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, birçok programın yer aldığı etkinlikler serisi düzenledi.

Gençlik Haftası kapmasında düzenlenen bisiklet turu ile kent içindeki bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak, bisiklet sporunun da gelişmesine katkı sağlanmasının amaçlandığı etkinliklere, bisikleti ve bisiklet kaskı olan herkes davet edildi. Düzenlenen bisiklet turuna ise gençlerin ilgisi yoğun oldu.

Elbistan Gençlik Merkezi önünden başlayan ve Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun'un startını verdiği bisiklet ile şehir turu, Pınarbaşı Caddesinden devam ederek Pınarbaşı Mesire Alanında son buldu. Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengizhan Firik, bisiklet turuna katılan tüm gençlere teşekkür ederken, buna benzer etkinliklerin devam edeceğini vurguladı.

19 May 2017 - 14:16 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.