Gazinoların yıkılması, sahil yolu çalışmasına hız kattı

Elbistan Belediyesi, gazinoların yıkılması ile birlikte Millet Bahçesi’nden başlayıp, yapımı devam eden sahil yolu arasında kalan kesimde yol çalışmasına başladı.

Gazinoların yıkılması, sahil yolu çalışmasına hız kattı
Gazinoların yıkılması, sahil yolu çalışmasına hız kattı
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’ın en büyük kronik sorunlarından biri olan gazinoları kaldıran Elbistan Belediyesi, Millet Bahçesi ve sahil yolu arasından kalan kesimde yol çalışmalarına başladı.

Elbistan Belediyesince yaklaşık 2 ay önce başlatılan ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayan sahil yolu projesi, gazinolar nedeni sekteye uğramıştı. Ancak özellikle Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ün göreve başlaması ile hızlandırılan gazinoların kaldırılması sonrası tamamlanmıştı.

Konu hakkında Elbistan Belediyesinden yapılan açıklamada, “Yaklaşık 2 ay önce başlattığımız ve Köprübaşı’ndan başlayıp Pınarbaşı’na kadar devam eden Ceyhan Nehri Rekreasyon projemiz kapsamında gazinolar kısmında aksamalar oluşmuştu. Gazinoların kaldırılma çalışmaları tamamlandıktan sonra Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, Millet Bahçesi yolu ile sahil yolu arasında birleştirme çalışmalarına hız vermiştir. Çalışma tamamlandığında Köprübaşı’ndan Pınarbaşı’na kadar devam eden sahil yolumuz hizmete açılacaktır. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Sahil yolu yapımında çevredeki vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da özür dileriz” ifadelerine yer verildi.

22 Ağu 2019 - 16:55 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Pınarbaşı - Alt yapısını yapın da tekrar iş bittikten sonra yolları deşmeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 16:55
05

Mehmet - Helal olsun baskanimiza calismalar cok hizli koprubasindan basliyicaksa oradaki kotu afetli evler yikilsin ceyhan cami etrafi acilsa park orasida olsa cok iyi olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 16:55
04

Muro - sorun niyet vizyon hizmet adamı olmak ileriyi görebilmek ardından hayırla yadedilecek işlere imza atmakmış tebrikler GÜRBÜZ BŞKN .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 16:55
03

Adam - Baskanim saolasin o pis yerlerde kac ocaklar kac evler neler oldu Allah razi olsun ... pis yerlerden hep kurtulsak zararli insanlar keske hic olmasa bu belediyeye yenilik baskan memet qurbuz iyi calisior hakkini verion yaptiklarin yapacaklarin teminatidir...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 16:55
02

Hııızzz hııız - Çalışmalar hem yavaş gidiyor.Hem de çok toz çıkıyor.1 aydır hala atık temizlenemedi.

Bi de o atıkları makinalar eziyor iyice tozuyor zaten hava kirli.

Bi de o pis atıkların tozunu soluyok.

Yahu neden ezilir ki. Kaldır at gitsin.

Zaten orayı boşaltanlar ağaç katliamı yapmış.Oksijen kalmamış.

Bari biran önce kaldırın da kurtulak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 16:55
01

Kaya - Herhalde baksana iltifat edilmesi için bir ekip kurulmuş bende Elbistan da yazıyorum ve bir yenilik göremiyorum savma sapan iş yapmayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 16:55