Fırtına’dan, Başkan Erkoç ve ekibine teşekkür

Kahramanmaraş Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Celalettin Fırtına, Elbistan ve il genelindeki çalışmalar ve hizmetlerden dolayı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür etti.

Başkan Fırtına, “Burada tek tek saymakla sayfalara sığmayacağını bildiğim, önemli hizmetleri bir vatandaş olarak bizzat görüyor ve Başkan Sayın Erkoç’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ayrım yapmadan tüm il geneline büyük hizmetler yaptığını belirten Kahramanmaraş Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Celalettin Fırtına, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç’un seçilmesiyle beraber, gerek Kahramanmaraş merkezde, gerekse tüm ilçelerde ayrım yapmadan, eşit bir şekilde özellikle son 6 ay içerisinde her alanda her yere büyük hizmetler yaptığını, her gittiğim ilçe ve kırsal mahallelerde bizzat yerinde görmek beni bir vatandaş olarak mutlu etmiştir. Maraş’ımızın henüz yeni büyükşehre geçmesine rağmen, büyükşehirciliğin getirdiği imkan ve yetkilerini hızlı bir şekilde kavrayıp kullanılarak en uzak Elbistan’ın kırsal mahallelerinden tutun, Pazarcık, Çağlayancerit dahil tüm ilçe ve kırsal mahallelerindeki alt yapı, kilit taşları, çocuk oyun alanları, parklar içme suları, yollar ve sair hizmetlerin yapılması Maraş’ımızın daha da çok büyüdüğünün, geliştiğinin, milletvekilleri ve büyükşehir belediye başkanının uyum içerisinde birlikte çalışarak Maraş halkına güzel hizmetler yaptıklarını ve daha da güzelini yapacaklarını göstermiştir” ifadelerini kullandı.

Fırtına, şunları söyledi:

“Burada tek tek saymakla sayfalara sığmayacağını bildiğim, önemli hizmetleri bir vatandaş olarak bizzat görüyor ve Başkan Sayın Erkoç’a teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin daha da hız ve kalite kazanarak fazlasıyla yapılabilmesi için Sayın Belediye Başkanına ve vekillerimize hizmetlerinden dolayı vatandaşlar olarak memnuniyetlerimizi hissettirmek ve teşekkür etmek gerekir. İnkâr ve siyaseten eleştirerek yapılan hizmetleri görmezden gelmenin kimseye bir faydası olmayacağı gibi, yapılacak hizmetlere olumsuz yansıyacağını da düşünüyorum. İlçe belediyelerimiz dahil bu güne kadar memlekete kim ne kadar hizmet etmiş ise, o kadar da Allah onlardan razı olsun. Hizmetler her yere daha da güzellikle ve iyilikle çoğalarak yapılsın.”

Elbistan’da 200 yıllık geçmişe sahip mahallelerde alt ve üstyapı çalışmalarının şimdi yapıldığına dikkat çeken Başkan Fırtına, “Hizmetlerin devamı için kıymet bilip destek olmamızın yine memleketimizin faydasına olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş’ın büyük bir coğrafya olmasından kaynaklı bazı eksikliklerin olabileceğini, bunların da kısa sürede giderileceğini vurgulayan Kahramanmaraş Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Celalettin Fırtına, açıklamasını, şu cümlelerle tamamladı:

“Bu güzel memleketimize AK Parti’nin iktidarda olması, büyükşehir belediyemizin bütçesinin imkanının mükemmel olması, aslında Maraş halkımız için, bizler için bir fırsat ve avantajdır. Bunun bilinci içerisinde olup destek olmalıyız, bu manada Maraş’ımızın tüm ilçe ve mahallelerinde kısa sürede eksik kalan, ihmal edilen bir hizmet bırakılmayacağına inanıyor ve inanmalıyız. İmkân var. İmkanı güzelce değerlendiren Belediye Başkanı Sayın Erkoç ve vekillerimiz var, ilçe belediyelerimiz var. Tarihi 200 yıllık olan kırsal mahallelerimizin dahi alt yapıları var. Ayağımıza çamur bulaşmıyor. Çocuk oyun parkları, kanalizasyonlar, parke taşları yolları şimdi yapılmış ise, demek ki bir hizmet var bir büyüme gelişme var. Hizmetlerin devamı için kıymet bilip destek olmamızın, yine memleketimizin faydasına olacağına inanıyorum. Kahramanmaraş’ımız geniş ve kırsal bir coğrafyaya sahip. Bazı olası eksiklikler de olabilir ancak, destek ve uyum içerisinde karşılıklı hizmet anlayışı ile bu eksiklerinde kısa zamanda giderileceğine inanıyorum. Başta Sayın Mahir Ünal Bey olmak üzere, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Allah yardımcıları olsun.”

25 Tem 2017 - 14:33 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Muhammet - Allah aşkına sayfalara sığmayacak hangi hizmetler yapılıyor,örneğin Elbistanda kaç yeni cadde açıldı, kaç sokak açıldı, kaç park yapıldı şu sorunu çözüldümu? Yollar köstebek yuvası olmaktan kurtuldumu ağaçlandırma rum hızıyla devammı ediyor cadde ve Sokaklar özellikle plastik poşet kirliliğinden kurtuldumu vaat ettikleri Ceyhan Nehri düzenlemesi vs yapıldımı yaptıkları deyil yapmadiklari sayfalara sığmaz bir belediyenin asgarinin altında yapması gerekeni yaptı diye göklere çıkarmanın alemi tok arkadaşlar zaten hizmet için ordalar ve gönüllü hizmet deyil profesyonel olarak çalışıyorlar hemde çoğumuzun ömrü boyunca göremeyeceği kadar yüksek paralarla dolayısıyla yerel basın ve siyasilerin kontrolu altındaki sivil toplum kuruluşları hepiniz birbirlerinizi ağırlıyorsunuz tüm okurlara saygilar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 14:33
06

..... - Büyükşehirbelediyesine ait 11 ilçe var sadece elbistan degil elbistana malum nedenlerle hizmet geç başlasada sabrederseniz yakında çok güzel hizmetler gelecek az sabır.yapılanları kavrayamadığınız için inkar yoluna gitmeyelim vijdanı elden bırakmayalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 14:33
05

C.f. - Kahramanmaraşbüyükşehirbelediyesinin taktir edilirki sadec ilcesi elbistan değil.elbistanda büyülşehirin sorumluluk alanlarında son zamanlarda hizmetler hız kazanmaya baslamıstır.ancak büyükşehir nelediyesinin tüm ilçe ler ve kırsal mahallelrde ve maraş merkezde yaptığı hizmetleri inkar etmek kasıtlı görmezden gelmek bir erdemlik değildir.biraz sabırlı olunur ise hizmet almadık mahalle kalmayacak doğruya dogru demek yapılanları taktir etmek bizim görevimizdir. Mraş istanbul ankara gibi eski büyüksehir belediyesi değil henüz yeni baslamasına rağmen mükemel bir calısma yapıyor hemde hız kazanarak..

Baskan erkoca teşekkür ediyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 14:33
04

Vatandas - Elbistan il olsunda goreyim maras ı koy olur o zaman elbistanin parasi ile ayakta duruyor maras

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 14:33
03

Tepebaşı Mahallesi - Tepebaşı mahallesinde kanalizasyon yok mahalle içinde büyük baş hayvan yetiştiriciliği çok her sokak ta ahır var hayvan gübresi den geçilmiyor kokun balkonda oturamiyoruz sayın başkan bunlara da bi çözüm istiyoruz yoksa akp ye oy yok bu dönem. Her seçimde söz veriyorlar ama yeter artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 14:33
02

Turgay - Bu kadarına da pes ne yapıldı ki kanalizasyon sorun ve içme suyu sorun ceyhan nehri pislik içinde büyükşehir ne yapmış biz göremedik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 14:33
01

Burak - Turkiyenin en buyuk ilcesinde yasiyoruz arabamizla ayda bir rot blans a gidiyoruz sebep ne yollar kostebek yuvasi gibi ama simdi birbirine tsk etsinler secim zamani millet tsk eder elbet saygilarimla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 14:33