ETSO’dan üyelerine aidat hatırlatması

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından yapılan açıklama ile yıllık aidat ödemeleriyle ilgili hatırlatmada bulunularak, ilk taksit ödeme süresinin 1 Temmuz 2019 tarihinde sona ereceği belirtildi.

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (ETSO) yapılan açıklamada, “Aidatların yıl içerisinde Haziran ve Ekim aylarında 2 eşit taksitte ödenmesi gerekmektedir. Aidat tutarları 6183 sayılı Amme Alacakları Kanunu kapsamında olup, zamanında ödenmeyen yıllık aidat ve munzam aidat için gecikme zammı uygulanmaktadır. Aidatların, zamlı veya hükmen ödeme durumunda kalınmaması için açıklanan yasalara göre hareket edilmesi önemle rica olunur. Aidatların ilk taksiti için son ödeme günü 1 Temmuz 2019’dur” denildi.

Oda üyeleri aidatlarını oda veznesine ödeyebilecekleri gibi, ödemelerini kredi kartı ile online olarak yapmak isteyen üyeler ise; https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/firma-index.jsp linki üzerinden e-belge ve aidat ödeme sistemine kayıt olabiliyor, kayıt olmadan hızlı aidat sorgulamak ve ödemek için ise https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp linkini kullanabiliyorlar.

14 Haz 2019 - 13:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

VATANDAŞ 7 - NE İŞE YARADIGINI BİR SOYLEYİN ALLAH İÇİN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 13:00
01

Duyarlı Albıstani - Verin memmet ağaya(şıh)a getmez yabanaaa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 13:00