ETSO’dan 700 aileye gıda yardımı

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Ramazan ayı nedeniyle isimleri ve adresleri daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi 700 aileye gıda yardımında bulundu.

ETSO’dan 700 aileye gıda yardımı
ETSO’dan 700 aileye gıda yardımı
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de (TOBB) destek verdiği gıda paketi yardımları, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Her yıl geleneksel hale getirdikleri gıda paketi ve çeşitli yardım dağıtımı organizasyonlarını bu yılda sürdürdüklerini ifade eden Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Mustafa Paksoy, bu sene 700 ihtiyaç sahibi aileye, içinde her türlü gıda maddesinin yer aldığı Ramazan paketi dağıttıklarını söyledi.

TOBB işbirliği ile hazırlanan gıda paketlerinin içerisinde, bir aileye Ramazan ayı boyunca yetecek gıda malzemesinin bulunduğunu dile getiren Paksoy, hazırlanan paketlerin ise toplu olarak bir yerde değil de, yardım verilen aileler rencide edilmeden evlerine kadar götürülerek teslim edildiğini kaydetti.

Hazırlanan Ramazan paketlerinin ETSO Meclis Üyeleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını anlatan Paksoy, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Ramazan ayı ile birlikte yardımlaşma duyguları kat kat artıyor. ETSO olarak yıl içerisinde çeşitli şekillerde yardım organizasyonları yapıyoruz. Zaman zaman öğrencilere kışlık giyecek ve bot yardımında bulunurken, Ramazan ayında ise ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalıyoruz. Tüm bu yardım çalışmalarını yaparken de, ihtiyaç sahibi ailelerin rencide edilmemesine özen gösteriyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de desteği ile geçen yılda 700 aileye gıda paketi dağıtmıştık. Bu yıl yine 700 aileye gıda paketi yardımında bulunduk. Hazırlanan paketler, önceden belirlenen ailelere meclis üyelerimiz tarafından ulaştırılıyor. Bu sayede Ramazan paketi alacak aileleri ETSO binasına kadar yormamış oluyoruz.”

ETSO Meclis Üyeleri tarafından dağıtılan gıda paketlerinde; şeker, çay, sıvı yağ, pirinç, mercimek, makarna, zeytin gibi malzemeler yer alıyor. 4 kişilik bir aileye Ramazan boyunca yetecek gıdaların yer aldığı paketlere bırakılan malzemeler ise, tercih edilen markalardan oluşuyor.

22 May 2018 - 11:55 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hacı - Yardım ihtiyaç sahibine bile gösterilmeden bırakılır görünmeden gidilir ihtiyaç sahibi komşusuna mahçup olmasın, ihtiyaç sahibi utandırılmasın diye ama şimdi gazetede yardım yaptık çok müslümanız diye reklam veriliyor..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:55