Esnaf Kefalet’te olağan genel kurul heyecanı

Elbistan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulu, yeni binanın açılış programı ile birlikte 27 Ocak 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Elbistan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, olağan genel kurul ve yeni hizmet binasının açılış programına ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu.

Olağan genel kurulla birlikte geçtiğimiz yılsonunda taşındıkları Doktor Hasanbey Caddesi üzerindeki yeni hizmet binasının açılışının gerçekleştirileceğini kaydeden Elbistan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, “Kooperatifimizin olağan genel kurulunu, 27 Ocak 2018 Cuma günü saat 11.00’de Doktor Hasanbey Caddesi üzerindeki yeni binamızda yapacağız. Kooperatifimize üye tüm esnaf ve sanatkarlarımızı, kongremize davet ediyoruz. Olağan genel kurulumuz öncesinde, mülkiyeti Elbistan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne ait olan yeni hizmet binamızın açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan General, görev süresinde esnaf ve sanatkarın yanında olmak için büyük çaba harcadıklarını kaydederek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar esnaf ve sanatkârımızın yaşadığı finansman sıkıntısının giderilmesi için başvurduğu yerlerin başında geldik. Yönetimimiz ve personellerimizin gayreti ile esnafımız ve sanatkarlarımızın ihtiyacı olduğunda çözüm ortağı olarak kooperatifimizi görmesini ilke edindik. Esnaf ve sanatkarlarımızın kendi evi olan kooperatifimizden istenen kredi taleplerini, en kısa sürede ve hızlı bir şekilde değerlendirilmesini sağlayıp sonuçlandırmak için elimizden gelen gayreti gösterdik.

Bundan sonraki süreçte de tecrübe ve birikimimizi, esnafımız ve sanatkarımız için kullanacağız. Esnaf ve sanatkarlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Yapılacak olan genel kurulumuzun başta Elbistan esnafı olmak üzere ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

23 Oca 2018 - 17:14 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Mehmet - Esnaflar kan ağlıyor sn başkan meclise gidip vekillerin yakasına yapıştınızmı ne olacak bu ekonomi diye..Faizli kredi vererek esnafa iyilik olmaz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:14
01

Kürşat tapancı - Cuma başkan işi iyi bilen gayretli olarak tekrar başarılarının devamını diliyorum. ..şimdiden hayırlı ugurlu olsun. .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:14