Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri sahiplerini buluyor

Afşin Eshab-ı Kehf Vakıf, Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED) tarafından 10 yıldır Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yapılan Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri Programı’nın 2017 yılı finali, Eshab-ı Kehf Külliyesinde yapılacak.

10 yıldır düzenlenen ve 25 dalda Türkiye’nin ‘En’lerinin ödüllendirildiği programla ilgili açıklama yapan Afşin Eshab-ı Kehf Vakıf Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED) Başkanı Kazım Ardıç, “Bu program ve organizasyon bölgemizin değişik il ve ilçelerinde yaptıkları çalışmalarla başarılarına tanık olduğumuz kişi ve kuruluşlara verilmiş birer onur ve teşekkür belgesi niteliğindedir” dedi.

Ardıç, şunları söyledi:

ESVED olarak; ülkemiz ve bölgemize yapılan güzel hizmetler için değerli bakanlarımızı, bürokratlarımızı, iş adamlarımızı, yerel yöneticilerimiz ile yatırım, hizmet ve çalışmalarıyla insanların gönlünde taht kuran çalışmaları ve idaresi ile halkın takdir ve teveccühünü kazanmış insanları onura etmek amacı ile onları topluma ve kamuoyuna tanıtmak, takdim etmek bizim için bir sorumluluktur. Geleneksel başarı ödülleri bölgemiz açısından da büyük faydalar sağlamaktadır. 2007’de başlattığımız bu anlamlı etkinlikle, güzel anılar ve başarılarla dolu bir 10.yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 25 dalda dağıtılan Eshab-ı Kehf ödüllerinde adaylar; yaptığı yatırımlar ve işletmenin ülke ve bölge ekonomisine katkıları, iş kapasitesinin büyüklüğü, sağladığı istihdam ve ödediği vergi, müteşebbis kişilik, çevre ile uyum, sosyal sorumluluk bilincinde estetik, sanatsal, tarihi, kültürel değerlere önem vermesi, kültürel kapasitesi, verimlilik ve eğitime katkısı, sivil toplum kuruluşlarındaki gayret ve performansı kalite bilincinin yerleşmesi ve gelişmesine sağladığı katkı konularında değerlendirilmektedir.”

Elbistanın Sesi Gazetesi, Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri’nin yılın basın alanında ödüle layık görüldü.

18 Eki 2017 - 16:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.