Erkoç: “Kendi sorumluluk alanlarımızda yoğun bir şekilde çalışıyoruz”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan’ın tamamından Büyükşehir Belediyesi’nin sorumlu olmadığının altını çizerek, “Bizim sorumluluk alanlarımızda bize düşen görev ne ise her türlü çaba ve gayreti göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Erkoç: “Kendi sorumluluk alanlarımızda yoğun bir şekilde çalışıyoruz”
Erkoç: “Kendi sorumluluk alanlarımızda yoğun bir şekilde çalışıyoruz”
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Başkan Erkoç, Pınarbaşı’nda Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri ile birlikte kapsamlı bir temizlik çalışmasının hazırlığını tamamladıklarını söyleyerek, “Sayın Kaymakamımızın başkanlığında biz de gerekli desteği vererek burayı en güzel hale getireceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Büyükşehir Belediyesi Elbistan Koordinatörü Ali Mazhar Türk ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Ceyhan Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, Elbistan’ı en güzel hale getirmek için gayret ettiklerini söyledi.

Başkan Erkoç, burada yaptığı açıklamada: “Çok mutluyuz.Ceyhan Nehri Kahramanmaraş’ımız için gerçekten büyük bir zenginlik. Ceyhan Nehrimiz Elbistan’ımızdan doğup bereket akmakta adeta. Büyükşehir Belediyesi olarak bu Ceyhan Nehri’nin kenarında bir parkımız yoktu. Bize ait, bizim sorumluluğumuzda olan bir alan yoktu. Biz de bu alanı park yapmaya karar verdik. Sağ olsun Sayın Kaymakamımız burada gerekli tahsislerin yapılmasında bizlere yardımcı oldu. Biz de burayı park haline getirdik. İlk etapta 90 dönüm bir alanda çalışmalara başladık. Spor tesisleri ve cafelerle. Tabii burası Elbistan ilçemize yürüyüş mesafesinde. İnsanlar buraya yürüyerek gelebilirler. Burada rahat bir nefes alabilirler. Burada mükemmel bir alan oluşuyor. Nezih bir alan oluşturma gayreti içindeyiz. Elbistan’ımıza hayırlı uğurlu olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

Kirlilik nedeniyle vatandaşların çok sık tepkisine neden olan Pınarbaşı gölet alanında yapılacak çalışmanın ipuçlarını veren Başkan Erkoç, “Şimdi ise Elbistan’da Ceyhan Nehri’nin temizliği ile ilgili Devlet Su İşleri (DSİ) ile görüşmelerimizi yaptık. Sezonun bitmesini bekliyoruz. Özellikle o parkların olduğu bölgede vatandaşlar mesire alanı olarak kullandıkları için bu sezonu bekliyoruz. Oraya DSİ ile beraber gireceğiz. Normalde bu sular bizim sorumluluğumuz da değil, DSİ’ye ait ama biz Büyükşehir Belediyesi olarak devletimizin her şeyinden sorumluyuz. Bundan dolayı da Sayın Kaymakamımızın başkanlığında biz de gerekli desteği vererek burayı en güzel hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Erkoç, son olarak, “Elbistan’ı daha güzel hale getirmek için hep beraber yoğun bir gayret içindeyiz, yoğun bir çaba içindeyiz. Sayın Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimizle beraber, meclis üyelerimiz, ilçe başkanımızla beraber omuz omuza vererek Elbistan’ı en güzel, en mutlu hale getirmeye gayret ediyoruz. Elbistan’ımıza yakında sosyal tesislerimiz başlayacak. İçerisinde taziye evleri de olacak. Aile Danışma Merkezleri olacak. Grup yollarını büyük oranda bitirdik. Elbistan’da asfalt çalışmaları bitiyor, şimdi doğalgaz çalışmaları başladı biliyorsunuz. Onlarla beraber gerekli tamirat işlemlerini de yapacağız.

Kendi sorumluluk alanlarımızda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Biliyorsunuz her yer bizim sorumluluk alanımızda değil, bir kısmı ilçe belediyesinin sorumluluk alanında. Vatandaşlarımıza özellikle bunu söylemek istiyorum. Bizim sorumluluk alanlarımızda bize düşen görev ne ise her türlü çaba ve gayreti göstermeye devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

17 Eki 2017 - 13:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Mehmet - Ceyhanı oynaya oynaya azalttınız ,yakında da kurur oynamaya devam ettikçe..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 13:52
07

işsiz Genç - Genç nesil işsiz

onlara yönelik ne yapacaksınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 13:52
06

İSMAİL - SAYIN BAŞKAN ARASATTA KALDIK GEÇİT KÖYÜ DEGİRMEN CADDESİ ALLAHA EMANET ELBİSTAN BELEDİYESİ BAKMIYOR EL ÇÖZÜM SAYGILAR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 13:52
05

Şukrü - Pazyon kadınları icinmi park yapıyorsunuz yoksa pavyonlar varken kim gezer orda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 13:52
04

Muhammet - Hükümet binası önündeki park inşaatı aniden kesildi neden? Ceyhan nehri kenarındaki parka harika gidiyorsık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 13:52
03

Muhammet - Sık sık inşaa halindeki parkı geziyorum gerçekten çok hızlı ilerliyor umarım ailelerin gezdiği yürüdüğü eglendigi park olur şehir icindeki diğer iki park da çok güzel ama zaman zaman madde kullananlar dikkat çekiyor aileler fazla uğramiyor temizlik konusunda gerekli hassasiyet gösterilmiyor umarım yeni parkta durum bu derece olmaz.Bir husus daha kaymakamlıkla beraber çalışılsa nezaketen söylüyorum yapılan parkın yakınındaki gazinolar tasinamazmi nezaketen gazino dedim yoksa halk dilinde onların adı farklı.ordaki eğlence tesisleri Ceyhan için kapanmayan bir yaradır.kirlilikle beraber bu sorununda çözülucegi inancindayim yeterki devlet istesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 13:52
01

Memet - Arkadaslar pinarbasi gözünün

Yanındaki yukardan asagıya akan merdivenden kim sorumlu AYIP be orası o şekil olmasımı gerekiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 13:52