Emniyetten uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Emniyetten uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı
Emniyetten uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Şahıslardan birinin gözaltına alınmadan önce Ceyhan Nehri’ne attığı kutudan ise uyuşturucu madde çıktı.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 155 Polis İmdat hattına gelen bir ihbarı değerlendirdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, ilçe merkezinde 5 şahsı gözaltına aldı. Tam bu sırada şahıslardan biri, üzerindeki kutuyu Ceyhan Nehri’ne attı. Polis ekipleri, şahsın attığı kutuyu fark ederek hemen sudan çıkardı. Açılan kutudan 20 parça jelatine sarılı vaziyette toplam 3.56 gram ateş buz olarak adlandırılan uyuşturucu madde çıktı. Söz konusu şahsın aracında yapılan aramada ise, 6 adet satışa hazır toplam 46.8 gram esrar maddesi ve hassas tartı ele geçirildi. İfadeleri alınmak üzere Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerden 1’ine uyuşturucu madde ticaretinden, 4 şahsa ise uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapılacağı belirtildi.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, ilçedeki uyuşturucu ve uyuşturucu madde satışının önlenmesine yönelik çalışmalarının ve denetimlerinin artarak devam edeceği bildirildi.

21 Mar 2018 - 19:49 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Mehmet - Kim isimlerini açıklayın bilelim komşumuzmu,iş arkadaşımızmı ona göre önlemimizi alalım..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 19:49
01

Gocmen zobasi - Üc bes le olmaz hepsini alacaksiniz, mehmet bey ne yapacaksin caaarcahal..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 19:49