ELOFF, Kadirli Offroad Şenliklerine katıldı

Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Offroad Şenlikleri'ne, Elbistan Alternatif Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Derneği (ELOFF) üyeleri 9 araçla katıldı.

ELOFF, Kadirli Offroad Şenliklerine katıldı
ELOFF, Kadirli Offroad Şenliklerine katıldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

27 kentten 100 aracın katıldığı şenlikler, Kadirli Belediyesi’nin katkıları ile düzenlendi. Offroad Şenlikleri, Topraktepe Köyü'nde yapıldı.

Offroad şenliklerine Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Bozgedik ile birlikte binlerce izleyici katıldı.

Yarışmaları Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Belediye Başkanı Ömer Tarhan birlikte başlattı. Pilotlar, çamur, rampa, çukur ve virajlı yollarda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Çamura saplanan, rampa ve çukurdan çıkamayan araçlar, vinç yardımı ile kurtarıldı.

Araçlar, 1600 metrelik parkuru tamamlamak için kıyasıya yarıştı. 4 klasmanda mücadele eden bir birinden özel araçlar parkurlarda zor durumda kaldı.

Elbistan Alternatif Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Derneği Başkanı Cemil Arığ, Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenen etkinliklerde yer aldıklarını ifade ederek, düzenlenen offroad şenliklerinde dernek üyesi 9 aracın yer aldığını ve 3 aracında yarıştığını söyledi.

22 May 2017 - 14:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.