ELOFF, Erzurum’dan kupalarla döndü

Elbistan Alternatif Doğa Sporları Offroad Kulübü (ELOFF), Erzurum'da düzenlenen ve Türkiye'nin yanı sıra 8 ülkeden 210 aracın katıldığı Uluslararası Türkiye Off-Road yarışlarından 2 kupa ile döndü.

ELOFF, Erzurum’dan kupalarla döndü
ELOFF, Erzurum’dan kupalarla döndü
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Alternatif Doğa Sporları Offroad Kulübü (ELOFF), Erzurum'da düzenlenen ve Türkiye'nin yanı sıra 8 ülkeden 210 aracın katıldığı Uluslararası Türkiye Off-Road yarışlarından 2 kupa ile döndü.

Erzurum'da düzenlenen ve Türkiye'nin yanı sıra 8 ülkeden 210 aracın katıldığı Uluslararası Türkiye Off-Road yarışları nefesleri kesti. Zorlu parkurları aşan araçlar soğuk engeline takıldı. Valilik ve Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Erzurum Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenen yarışlar, Palandöken Kayak Merkezi'nde oluşturulan 2 bin metrekarelik özel parkurda gerçekleştirildi. Yurt içinden 42 şehrin yanı sıra Almanya, Hollanda, Rusya, Azerbaycan, Danimarka, Bulgaristan, Gürcistan ve İran'dan gelen 210 araç pilotu, 4x4 araçlarıyla başlangıç çizgisinden bitiş noktasına en kısa sürede ulaşmaya çalıştı. Elbistan Alternatif Doğa Sporları Offroad Kulübü de (ELOFF) ilçemizi temsilen dev organizede 6 araçla yer aldı.

Erzurum, Palandöken Kayak Merkezi’nde yapılan offroad yarışları hız parkuru ve extrem parkur olmak üzere 2 ayakta yapıldı. Hız parkurunda araç motor güçlerine göre 4 klasmanda yapılan yarışlara ELOFF’tan 6 araç katıldı. Yarışlar sonucunda S1 klasmanında, pilot Galip Şahin ve copilot Çağrı Şahin, pPilot Muharrem Demir ve copilot Ramazan Sarı; S2 klasmanında; pilot Said Emin ve copilot İsmail Yıldız; S3 klasmanında, pilot Ömer Ünsal ve copilot Süleyman Kaya, pilot Cemil Arığ ve copilot Recep Çevik ile S4 klasmanında ise pilot Mevlüt Çiftlikli ve copilot Mevlüt Kaya yarıştı.

2 bin metre uzunluğundaki hız parkuru yarışlarında S2 klasmanında 2.’lik kupası alan ELOFF ekibi, 800 metre uzunluğundaki ağır extrem parkur yarışlarına damga vurdu. Ağır pist koşullarındaki extrem parkur yarışları klasman ve motor gücü ayrımı yapılmadan tüm araçlar zamana karşı yarışı ile yapıldı. Birçok aracın yarışı bitirmekte bile zorlandığı pistte pilot Said Emin ve copilot Akif Bişkin, 3.’lük kupası aldı. ELOFF üyeleri ve diğer dereceye giren takımlara ödülleri ve kupaları organizasyonun sonunda düzenlenen törenle takdim edildi.

24 Mar 2019 - 22:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.