Elbistanspor’dan gol yağmuru

Elbistanspor’dan gol yağmuru

Elbistanspor’dan gol yağmuru
Elbistanspor’dan gol yağmuru
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş Süper Amatör Küme B Grubunda yer alan temsilcimiz Elbistanspor, bu hafta kendi sahasında konuk ettiği Maraşgücüspor’a adeta gol oldu yağdı. Elbistanspor, Maraşgücüspor’u 6-0 mağlup ederek, puan hanesine 3 puan daha yazdırdı.

Elbistan Sentetik Çim Saha’da oynanan karşılaşmayı, soğuk havaya rağmen yüzlerce taraftar izledi. Meşaleler yakarak takımına destek olan taraftarlar, her golün ardından takıma tezahüratlarda bulunurken, futbolcular ise adeta gol şov yaparak, taraftara zevkli bir maç izlettiler.

Elbistanspor, atak futbolu ile rakip takımı kendi sahasına hapsederken, 22. ve 50. dakikada Cuma Donar, 30., 38. ve 55. dakikada. Serkan Kamalak ve 85. dakikada Murat Koduz’un golleri ile 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.

Elbistanspor Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav, maç sonunda yaptığı açıklamada, Elbistanspor’un hak ettiği noktaya emin adımlarla ilerlediğini ifade ederek, bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

21 Oca 2018 - 16:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Abuzittin Dimdik - Helal Olsun Elbistan sporumuza maraşı eze eze yendilerr canını sevdiklerim Başarılarınızın Devamını diliyorum tşkler Elbistanspor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 16:32