Elbistanlılar Derneği’nin yeni binası törenle açıldı

Kahramanmaraş Elbistan ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği’nin yeni hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı.

Elbistanlılar Derneği’nin yeni binası törenle açıldı
Elbistanlılar Derneği’nin yeni binası törenle açıldı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş Elbistan ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği’nin yeni hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı.

İstanbul başta olmak üzere çevre illerdeki Elbistanlıları dernek çatısı altında toplamayı amaçlayan Kahramanmaraş Elbistan ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği, yeni dernek binasının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Saadet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AK Parti ilçe başkanları, Kahramanmaraş ilçe dernek başkanları ve çok sayıda Elbistanlı vatandaşla birlikte sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Açılışta yapılan konuşmalarda ortak vurgu birliktelik ve kaynaşma oldu.

Dernek Başkanı Ş. Hamit Güneş, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kahramanmaraşlı olmak onur ve gurur kaynağıdır. Ancak şimdi farklı yerlerde ve farklı kültürlerin içinde yaşayan tüm Kahramanmaraş ve özellikle Elbistanlı hemşerilerimizi bu çatı altında bir araya getirmek, birbirimizin dertleri ile dertlenip sevinçleri ile sevinmek istiyoruz. Bunun için bu derneği kurduk. Tüm Elbistanlı hemşerilerimizi yanımızda görmek istiyoruz.”

Başkan Güneş ayrıca, İstanbul’da faaliyet gösteren derneklerinin kapısının tüm Elbistanlılara açık olduğuna vurgu yaparak, İstanbul ve çevre illerde yaşayan hemşerilerini, kendileri ile irtibata geçmeleri halinde onlara ellerinden gelen imkânı sunmaya çalışacaklarını söyledi.

Açılış sonrası gelen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Dernek, İstanbul-Sultangazi İlçesi Malkoçoğlu Mahallesi Zafer Caddesi No 29’da adresinde faaliyetlerini sürdürecek.

27 Mar 2017 - 13:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

mehmet mehmet - yardımlaşma derken borcu harcı olan gurbette tek kalan elbistanlının borcunu kapatıyor musunuz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 13:30
01

muhammed ölker - İstanbul sefaköy/beşyoldada var elbistanlılar derneği

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 13:30