Elbistanlı Gönül Dostları Platformu’ndan iftar geleneği

Elbistanlı Gönül Dostları Platformu, İstanbul’da yaşayan iş dünyası, bürokrasi ve kamuda görevli Elbistanlıları, 13. Şehitlerimizi Anma Birlik ve Beraberlik İftarı’nda’ bir araya getirdi.

Elbistanlı Gönül Dostları Platformu’ndan iftar geleneği
Elbistanlı Gönül Dostları Platformu’ndan iftar geleneği
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistanlı Gönül Dostları Platformu tarafından İstanbul Eyüpsultan’da geleneksel hale gelerek devam eden bu yıl 13. Şehitlerimizi Anma Birlik ve Beraberlik İftar Programında İstanbul'da yaşayan Elbistanlıları buluşturdu. İş dünyası içerisinde faaliyet gösteren, kamuda hizmet eden ve İstanbul’da yaşayan Elbistan sevdalıları bir araya geldi. Organizede, şehitlerimiz ve tüm hayatını kaybeden Elbistanlılar için okunan hatim dualarına amin denildi. Birlik beraberlik içerisinde oruçlarını açıp hasret gideren Elbistanlılar, Elbistan’ca sohbet etti.

Organizede konuşan Maraş FED Başkanı Uğur Yinanç ve Elbistan Çevre Köyleri Dernek Başkanı Hamit Güneş, büyük şehirlerde birlik beraberliğe çok ihtiyaç olduğunu mümkün oldukça sık sık bir araya gelmeleri gerektiğine işaret etti.

21 May 2019 - 15:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Öz Elbistan lı - Gurbette yaşayan bir Elbistan lı olarak,emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gurbette olan arkadaşları ziyadesiyle memnun etmiştir. Bütün İllerimizde tertiplenmesi temennisiyle hayırlı Ramazanlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 15:15
01

Kanber Kara - Istanbuldaki Elbistan topluluğunun iki belkemiği Maraş-fed.başkanı Uğur Yinanç ve av.Ramis OKUR beyleri tebrik ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 15:15