Elbistanlı gençler Rize’de

Elbistan Gençlik Merkezimiz ile Rize Gençlik Merkezi’nin birlikte organize ettiği ‘Çay-Şeker Kardeşliği’ projesi kapsamında Rize’ye giden Elbistanlı gençler, bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Elbistanlı gençler Rize’de
Elbistanlı gençler Rize’de
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Rize Gençlik Merkezi ile ortaklaşa olarak düzenlenen ve ‘Çay-Şeker Kardeşliği’ ismi verilen proje ile Elbistan Gençlik Merkezi’ne üye gönüllü gençlerden oluşan kafile Rize’ye giderek, çayın tarladan soframıza ulaşıncaya kadar olan yolculuğuna şahit olacaklar. Projenin devamında ise Rizeli gençler de Elbistan’a gelerek, çayı tatlandıran şekerin üretim aşamalarını görecek.

Proje kapsamında Rize’ye giden Elbistan kafilesi, Rize Valiliği ve kamu kurumlarını ziyaret etti.

Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, “İlk gün Rize Valiliği, Rize Belediyesi, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Rize Gençlik Merkezi ziyaretlerimiz ile start aldı. Gençlerimizi samimi bir şekilde karşılayan kurum amirlerimiz, gençlerimizle sohbet ederek projenin içeriği hakkında bilgi aldılar. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Rize Vali Yardımcısı, Rize Belediye Başkan Vekili, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdürü gençlerimize çeşitli hediyeler takdim ettiler. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. inşallah ilerleyen zamanlarda Rize Gençlik Merkezi Üyesi gençleri Elbistan’da misafir ederek, şeker pancarının şeker yolculuğunu anlatacağız” dedi.

21 Eyl 2017 - 15:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.