Elbistanlı Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti

İğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Elbistanlı Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistanlı hemşerimiz Ali İrfan Yılmaz, Karaman Cumhuriyet Başsavcısı iken Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcılığı’na atandı. İğdeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Önat ile dernek sözcüsü Yahya Marangoz, Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen İğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sözcüsü Yahya Marangoz, “Sayın Başsavcımızın böylesine önemli bir göreve atanması, hemşerileri olarak bizleri ilçemizi onurlandırmıştır. Kendisine başarılar diliyoruz. Kendisi, mahallemizde doğmuş ve büyümüş; Adalet Bakanlığı’nda değişik görevlerde bulunduktan sonra Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı olmuştur. Bu onurlu mesleği, 27 yıldır devam ettirmekte ve başarıları ile bizleri gururlandırmaktadır. Kendisine hayırlı olsun demek için buradayız. Hemşerilerimizin daha iyi mevki ve makamlarda görmek bizler için de en büyük temennisi” diye konuştu.

Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz da, hemşerilerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Elbistanlılara selamlarını iletti.

22 Eyl 2020 - 17:02 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

HÜSEYİN ÖNAT - ALLAH HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH. BAŞARILAR DİLERİM.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 17:02
02

Bilal yuzbasi..beyaz eşya ve molbilya magazası kuyumcular carsisi - Saygi deger hemsehrimize hayirli ugurlu olsun der yeni atanmis oldugu bu kutsal gorevinde saglik sihhat afiyet ve basarilar dileriz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 17:02
01

A ALKAYA - Sayın hocam yeni yapılan Adliye Sarayı inşaat ında taşeron işini yaptık Paramizi alamadık Şirket Firar etti dava yı kazandığımız halde paramizi alamadık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 17:02