Elbistan’da puanlar paylaşıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta mücadele eden Elbistanspor, ligin 12. Haftasında evinde ağırladığı Gaziantep temsilcisi Ankas İstiklalspor ile 1-1 berabere kaldı.

Elbistan’da puanlar paylaşıldı
Elbistan’da puanlar paylaşıldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Sentetik çim sahada oynanan mücadeleyi Hatay Bölgesinden Hana Yüncüoğlu, Niğde bölgesinden Abdulkadir Anıl Yılmaz, Niğde Bölgesinden Necmi Akıncı hakem üçlüsü yönetti.

Temsilcimiz sahada Mehmet Aşlamacı, Batuhan Ünal, Oğuz Burak Ay, Ertuğrul Dere, Yasin Bağcı, Hıdır Ali Yıldız, Tolga Aytekin, Anıl Koçak , Serkan Kamalak, Ferhat Oğuz ve Ömer Behiç Benlidağ 11'i ile yer alırken, Ankas İstiklalspor Bedircan Bedir,Mahir Erekli, Emrah Baskak, . Adem Yavuz Kurçeren, Feyyaz Bayhan, Seydi Vakkas Eryılmaz, Ferdi Sarıoğlu, Abdulkarım Shoaıb, Eyüp Ertürk, Nsıdıbe Lınus Olıver, İsa Türkmen 11'i ile karşılaşma başladı.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Elbistanspor, Serkan Kamalak attığı kafa golü ile 1-0 öne geçti. Ankas İstiklalspor’un, maçın 16. dakikasında kazandığı serbest vuruştu Feyyaz Bayhan’ın attığı golle skoru eşitledi. Her iki takımda ilk yarıda girdikleri pozisyonları gole çeviremedi ve devre 1-1 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda seyircisinin desteğini arkasına alan kırmızı beyazlılar, girdikleri pozisyonları cömertçe harcadı. Maçın son dakikalarında rakip kalede baskı kuran temsilcimiz, aradığı galibiyet golünü bulamadı ve maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Elbistanspor, seyircisi önünde aldığı beraberlikle puanını18 yaparken, Ankas İstiklalspor ise 19 puana yükseldi.

10 Ara 2018 - 09:16 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

12

ELBİSAN SEVDALISI - Hiç mi bilinç yok halkımızda. Maç başlamadan yarım saat öncesine kadar gözümüzün önünde montajı yapılan yeni tribünün sıfır koltuğuna adam gelmiş ayağı ile basıyor. Çoluğunla çocuğunla eşinle maça gelip takımını destekleme imkanı zaten sıfır sarf edilen küfürlerden ötürü. Emek verenlerin günahını alıyor oraya gelipte takımlarını desteklemek yerine kaos yaratanlar. Söylenecek söz bulamıyorum Yazıktır Günahtır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:16
11

Gerçek Taraftar - Maalesef Elbistan’daki Elbistanspor taraftarıyım diye gelenlerden bir çoğu takımı desteklemek yerine rakibe ve hakeme hatta Elbistansporlu oyunculara ağza alınmayacak küfürler ederek kendilerini tatmin etmek adına sahaya geliyorlar. Dün de aynısı oldu ve Elbistanspor iç sahada yine puan kaybetti. Maçı izleyen belki 1500 2000 civarında seyirci vardı ancak takımı destelemek işin tek bir tezahürat dahi yapılmadı. Herkes çekirdek kırarak maç izliyor. Sayın Başkan bu tabloyu gördüğünde eminim ben niye bu insanlara kendi cebimden, vaktimden harcayarak hizmet ediyorum diyordur. Elbistanspora çok uzun yıllardan sonra kendini adayarak hizmet veren bu başkanın kıymetini bütün Elbistan halkı olarak bilmeliyiz. O takımı bırakırsa Elbistanspor eskisi gibi küme düşmemeye oynayan, içerisinde spekülasyonların bol olduğu bir mecra haline gelir. Bu takımın hiç mi tribün lideri, hiç mi amigosu yok. Ellerin memleketinde taraftar takımını nasıl destekliyor bir görsünler. Yazık iç sahada taraftar baskısı ve cahilliği nedeniyle kaybedilen puanlar olmasa bu takım belki de çok zor şartlarda olmasına rağmen şampiyonluğa oynayacaktı. Maalesef Elbistan halkı hayatın her alanında olduğu gibi, değerlerini korumakta aciz ve yetersiz. Söyleyecek başkaca söz bulamıyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:16
10

TALHA - fatih çiflikli sayesinde yürüyor bu takım yaşasın FİTES.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:16
09

ahmet - tebrikler elbistanspor yönetimi ve teknikekibi arkadaşlar ne kadar bilen çok türübünde şunu çıkar şunu girdir adammı var napsınlar sanki elinde adam var kaleci çıkar 7 çıkar 3 çıkar kimi oynatsın yedek külübesi gençlerle dolu vAllaha bu hoca yine iyi napsın kendini parçalıyor takımı oynatmak için acilen transfer yapılmalı türübünler güzel oluyor inşAllah ikinci yarı iyi bir takım güzel ambiyansla bu takım iyi yerlere gelir ayaklarına saglık tüm emegi geçenlerin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:16
08

Haci - Helal sana teknik direktör işini on numara yapıyon anca bukadar desteğimiz tam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:16
07

taraftar - tebrikler ancak bu kadar olur bu takımla hoca napsın kendini yırtıyor ama elinde adam yok yedekde adam bile yok hep çocuklar var genç hepside napalım bu takıma sahip çıkalım ikinci yarı adam almak gerek sayın yetkililer sahip çıkalım bu takım elbistanın semboli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:16
06

mustafa - kolay gelsin gençler inşAllah daha iyi sonuçlara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:16
05

misafir - önce tribün koltuğuna medenice ayak basmadan oturmayı becersinler sonra takımı desteklesinler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:16
04

Hacı Murat - Tribün harika olmuş. Tamamı bittiğinde stadyum havası katacak sahaya. Benim anlamadığım o kadar uğraşılıp didinip tribün yaptırmayı başardı Elbistanspor ancak taraftarların bir çoğu maçı tribüne çıkıp seyretmek yerine, tel örgülerin arkasında izledi. Bu da gösteriyor ki, tellerin arkasında maç izleyenler takımı desteklemeye değil, hemen tellerin arkasından saha içerisine laf yetiştirmeye, hocaya taktik vermeye, hakeme küfretmeye ve ortalığı germeye gidiyor. Maalesef bu alışkanlık terk edilmez ise, başarının gelmesi mümkün değil. İnşAllah en kısa sürede bunlara çözüm bulunur. Yönetime çağrım, Emniyet ile beraber hareket edip provokasyon çıkartan kişiler hakkında adli işlem yapılması sağlanır ise en azından kalan maçlarda bu tip kişilerin maçlara gelmemesi sağlanırsa herkes eşi ile çocuğu ile maça gelebilecek bir ortam oluşur, yoksa bu sahayı kapatır, maç yaptırmaz kulübe de büyük cezalar gelir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:16
03

taraftar - arkadaşlar bu nasıl maç izlemek hiçmi kültür seviye yok maç başlıyor küfürle maç bitiyor küfürle yeter ayıp hocaya sporcuyuya adamlar işini yapamıyor sizin yüzünüze tebrikler bu takım yönetimi ve teknik ekibe hoca ya akıl vereceginize takıma maddi manevi destk verin hoca işini yapıyor adammı var oynatsın bu şartlar çok iyi işler yapıyor bundan önceki hocalarıda gördük parayı aldılar gittiler başarıları ney ortadada memleketin adamı diye hocaya saygısızca davranmak ayıp neden bizde yabancı olunca kıymetli oluyor anlamıyorum ben hocayı ve ekibini begeniyorum adam gibi dik duruyor türübünler güzel oluyor memlekete bir çivi çakandan Allah razıolsun inşAllah daha güzel olur herşey

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:16
02

mehmet - başkanım tellere elektrik verin yoksa bizim milleti tellerden ayıramazsınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:16
01

ziya - ortalaması ilkokul seviyesi seyirci herşeye küfreder.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:16