Elbistan’da FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Elbistan’da düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alındıktan sonra emniyete götürülen şüphelilerin FETÖ/PDY’nin örgüt içi haberleşme programı olan By Lock kullanıcısı oldukları öğrenildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, ilçe emniyet müdürlüklerinin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekiplerince Elbistan Ekinözü ve Göksun ilçelerinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) üyelerine yönelik operasyon yapıldı. Sabahın ilk ışıkları ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda Elbistan'da 8 kişi, Göksun'da 7 kişi ve Ekinözü ilçesinde 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan çeşitli meslek gruplarından 19 kişinin örgütün haberleşme programı olan By Lock kullanıcısı olduğu belirtildi. Gözaltına alınan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda da çok sayıda cep telefonu, tablet gibi dijital malzemeye el konuldu.

Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulamak üzere emniyet müdürlüklerine götürüldü.

19 Eyl 2017 - 16:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

vatandaş - bu şahsiyetsizlerin isimlerinide açık açık yazında ifşaa edin bari. neyini gizliyorsunuz? kimin ne mal olduğunu bilsin vatandaşlar.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 16:15