Elbistan’da 17 okul daha ‘Okulum Temiz’ belgesini aldı

Elbistan’da 17 okul daha Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü’nün ortaklaşa düzenlediği protokol kapsamında gerekli çalışmaları tamamlayarak ‘Okulum Temiz’ belgesini aldı.

Elbistan’da 17 okul daha ‘Okulum Temiz’ belgesini aldı
Elbistan’da 17 okul daha ‘Okulum Temiz’ belgesini aldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı 'Okulum Temiz' projesi kapsamında "Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" gereğince, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazanan 17 okula belgeleri düzenlenen törenle İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, Şube Müdürü Yahya Acer ve İSG İlçe Koordinatörü Mikail Koç tarafından verildi.

Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, yaptığı değerlendirmede, okul idarecilerini, öğretmenleri ve tüm personellerini tebrik etti.

Bayazıt, “Belge almaya hak kazanan bütün okullarımızın müdür, müdür yardımcıları ve bütün personellerine bu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca Elbistan Anadolu Lisemiz ise ilçemiz ortaöğretim kurumları içerisinde "Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazanan ilk kurum olmuştur. Bu süreçte emeği geçen okulumuzun müdür, ilgili müdür yardımcısı ve tüm personelini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı.

20 Eki 2020 - 15:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Adem - Basına fotoğraf-haber verirken kılık-kıyafetine dikkat eden-kravat takan personele, duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım...Mevsim ve resmi kurum şartları gereği önem verilmesi gereken hususların başında gelmektedir. " Temiz okul " derken, temsilcilerin de " temiz-düzenli " olması önem taşır !..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 15:00
02

Realite - Sadece görünen yüzeylerle iş maalesef bitmiyo

Lavabo vc pano ve levhalar tahta sıra duvar kapı pencere gibi okula ait diğer kısımlarında hijyeni çok önemli

Bence buralara erkek hademeler yerine bayan hademelerin eli değmeli

Temizlikte bayan hijyeni çok mühim

Hele hele bu süreçte bu çok bariz ve aşikar

Yine de TSE belgesi alan okulları ve beşirikli ekiplerini tebrik ediyorum

Uyarı ve isteklerimizin dikkate alınması temennisiyle :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 15:00