Elbistan’a kadın doğum ve yan dal uzmanı atanacak

Sağlık Bakanlığı, Elbistan Devlet Hastanesi’ne, kadın doğum uzmanı ile özellikli branşlar arasında yer alan çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalığı uzmanı ataması yapacak.

Sağlık Bakanlığı’nın, yeni statüsü gereğince Elbistan Devlet Hastanesi’ne tahsis ettiği, yan dal uzman hekimlerinden ilkinin branşı belli oldu. Sağlık Bakanlığı, Elbistan Devlet Hastanesi’ne, kalp ve damar cerrahi, gastroenteroloji, endokrin ve metabolizma hastalıkları ve çocuk – ergen ruh sağlığı yan dallarında uzman hekim branş kadrosu tahsis etmişti. 89. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Elbistan Devlet Hastanesi’ne çocuk ve ergen ruh sağlığı yan dalında atama yapılacak. Diğer 3 branştaki kadroların ise önümüzdeki günlerdeki kura ya da atamalarla belli olacağı ifade edildi. Aynı kura çerçevesinde Elbistan Devlet Hastanesi’ne, 1 de kadın doğum uzmanı kadrosu açıldı. Halihazırda 1’i geçici görevli olmak üzere 3 kadın doğum uzmanının poliklinik yaptığı Elbistan Devlet Hastanesi’ne 1 uzmanın daha atanacak olması, özellikle randevu süresini azaltacak.

Elbistan Devlet Hastanesi’ne atanacak 2 uzman hekimi belirleyecek kura, 30 Ekim günü Sağlık Bakanlığı’nda gerçekleştirilecek.

21 Eki 2019 - 17:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

BAYAN - ZATEN KADIN DOĞUM UZMANI ATANMAZSA KADINLAR HEBA OLACAK BÜYÜK BİR EKSİKLİK VAR BİR SÜRÜ SIRA DOKTORLAR SAĞ OLSUN ELLERİNDEN GELDİKLERİNCE BAKIYORLAR AMA YETMİYOR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 17:07
05

Hasta - Hiçde inandırıcı değil gelen geri sene dolmadan kaçıyo

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 17:07
04

Sn - Çok şükür akıl ettiler kadın doğuma bit doktor atamak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 17:07
03

Elbistan - Cok şükür artık gidebilicez hastane yapmasalardıda keşke içi boş kalmasaydı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 17:07
02

Nevşehirli - Atasanız neki kadın doguma gelen gidiyor artık ne varsa hastanede hiç bir Dr barınmıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 17:07
01

Suleyman özdemir - Nezaman endokrin doktoru nezaman gelecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 17:07