Elbistan RAM üniversite adaylarına tercih danışmanlığı yapacak

Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM), Yükseköğretim Kurumlarına Geçiş Sınavı (YKS) kapsamında adayları tercih danışmanlığı sunacak.

Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Vefa Buğday, üniversite sınavlarına giren öğrencilerin daha sağlıklı tercih yapmaları için ‘Doğru tercih, aydınlık gelecek’ sloganı ile danışmanlık yapacaklarını söyledi.

Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda tercih yapmaları için rehberlik etmeyi amaçladıklarını ifade eden Buğday, danışmanlığın hem online hem de yüz yüze verileceğini belirtti.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklandığını ve tercihlerin de 5-13 Ağustos tarihleri arasında yapılacağının bilgisini veren Elbistan RAM Müdürü Vefa Buğday, “Merkezimizdeki tercih danışmanlığı hizmeti, EBA üzerinden verilecektir. İnternet erişimi olmayan ya da mezun durumundaki öğrencilerimiz ise kurumumuzda kurulan tercih danışmanlığı biriminden yüz yüze hizmet alabilirler” şeklinde konuştu.

30 Tem 2021 - 17:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.