Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği’nden birlik beraberlik yemeği

Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği, düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinde protokol üyeleri ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği’nden birlik beraberlik yemeği
Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği’nden birlik beraberlik yemeği
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Selçuklu Sofrası’nda düzenlenen birlik beraberlik yemeğine Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

Ülke olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olmamız geren bir dönemde olduğumuzu belirten Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Gürbüz, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu günlerde hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini biliyoruz. Memleketimiz fevkalade bir dönem geçiriyor. Derneğimizin ismine yakışır bir şekilde huzur ve dayanışma içerisinde olmamız gerekir. Programımıza katıldığınız için herkese teşekkür ediyorum.”

Vatandaşların desteklerinin kendilerini daha güçlü kıldıklarını söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ise, “Birlik ve beraberlik içerisinde çok özveri ile çalışan meslektaşlarım, daha özverili ve motive bir şekilde işlerine yönelip Elbistan’ın huzur, emniyet ve güvenliği için elimizden geleni yapmaya çalışıyor. Derneğimiz ve sayın Kaymakamımız bize her zaman sonuna kadar destek verdi. Bu bizi güçlü kılıyor, işlerimizi de daha güzel yapmamıza imkân sağlıyor. Böyle ortamlarla sizlerle bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Emniyet güçlerinin vatandaşların huzur ve güvenliği için fedakarca çalıştıklarını ifade eden Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Elbistan Emniyet Müdürlüğümüz, Elbistan’da vatandaşlarımızın huzur içerisinde rahat bir şekilde yaşamaları için asayişten trafiğe birçok alanda tedbirlerini alıyor. Bugüne kadar emniyet görevlilerimiz fedakârca çalıştılar. Büyük bir gayretle görevlerini yaptılar. Bu anlamda vatandaşlarımızın da Elbistan’da görev yapan kolluk kuvvetlerinden ciddi anlamda memnun olduklarını görmek bizleri mutlu ediyor. Polislerimize, askerlerimize destek verdiğiniz sürece polisimiz, askerimiz daha güçlü olacaktır. Özellikle şu anda Afrin’de terörle mücadele kapsamında mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimiz yağmur, çamur demeden mücadele ederken, sizlerinde burada polisimize kolluk kuvvetlerimize destek vermek amacıyla bu birlik beraberlik yemeğinde bulunduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz. Elbistan zaten vatan, bayrak konusunda hassas bir ilçemiz. Şanlı bayrağımız altında birlik beraberliğini sağlamış, vatanını, ülkesini, bayrağını yüreğiyle sevmiş bir kentimiz. Bu anlamda bizler de böyle bir kente hizmet ettiğimiz için gururluyuz. Ülke genelinde görev yapan bütün polislerimiz, askerlerimiz huzur içerisinde görevlerini yaparlar. Bütün askerlerimizi, polislerimizi, kolluk kuvvetlerimizi Allah korusun, esirgesin. Terörle mücadele ve birçok alanda mücadele eden kolluk kuvvetlerimize muvaffakiyetler diliyorum. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimiz daim eylesin. Huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Bizler tarih boyunca hep beraber olduk, büyük zaferler kazandık. Bizler inşallah bugün de yarın da omuz omuza verirsek büyük zaferler bu milleti bekliyor inşallah.”

13 Mar 2018 - 14:56 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Mehmet Gül - İyi güzel de bu tür toplantılar yemeksiz yapılamıyor mu acaba ?!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:56
03

Mahmali - Huzur ve DAYANIŞMA adı altında ama bakıyorum; Makam sahipleri,Zenginler ve Rahmetli Babamın tabiriyle Kodamanların DAYANIŞMA yemeği gibi duruyor. Fakirin yoksulun dayanışması yok heralde bizim memlkette....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:56
01

bahattin erten - arkadaşlara afiyet olsun . iyi calışmalar dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 14:56

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439