Elbistan Hayvan Borsası yeniden açılıyor

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 aydır kapalı olan Elbistan Hayvan Borsası, 8 Haziran itibariyle açılıyor.

Kahramanmaraş İl Hayvan Sağlık Zabıtası Komisyonu, 10 Mart itibariyle koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kapatılan hayvan pazarları ve borsaların yeniden açılmasını kararlaştırdı. Komisyonun aldığı karar doğrultusunda Elbistan Hayvan Borsası da, yeniden alım satım için 8 Haziran Pazartesi günü açılacak.

Konuyla ilgili olarak Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Normalleşme süreci kapsamında, sürdürülebilir hayvancılık faaliyetlerinin sağlanması açısından, Kovid-19 tedbirleri nedeniyle faaliyetlerine ara verilen hayvan pazarlarının İl Pandemi Kurullarınca ve İl Hayvan Sağlık Zabıtası Komisyonlarınca yeniden değerlendirilmesi ve uygun olanların açılması kararlaştırılmıştır. Bu çerçevede Kahramanmaraş Hayvan Zabıtası Sağlık Komisyonu, 3 Haziran’dan itibaren il genelindeki tüm hayvan pazarlarının açılması kararı almıştır” denildi.

03 Haz 2020 - 17:23 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.