Elbistan Belediyesi’nden 700 öğrenciye bot yardımı

Elbistan Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere bot yardımında bulundu. Programda konuşan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, "Bir tane yavrumuz üşüse bizim ciğerimiz üşüyor" dedi.

Elbistan Belediyesi’nden 700 öğrenciye bot yardımı
Elbistan Belediyesi’nden 700 öğrenciye bot yardımı
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen bot dağıtım programına Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Beyazıt, AK Parti Kadın Kolları Dilek Çevik ve okul müdürleri katıldı.

Programda ilk olarak söz alan Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, "Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortak çalışarak ilçe genelinde 700 ihtiyaç sahibi öğrencimiz olduğu belirledik. Bizler de bir tane yavrumuz üşüse bizim ciğerimiz üşüyor anlayışı ile 700 çift bot siparişi verdik. Bu botları bu gün Milli Eğitim Müdürümüze takdim ediyoruz. Önümüzdeki haftalarda da kabanlarımız geliyor inşallah. Bunları da yine ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştıracağız inşallah. Elbistan Belediyesi’nde yok yok. Elbistan Belediyesi’nin maddi problemi de yok. Bunları aştık Allah’a şükür, bu tür sosyal aktivitelere de devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Daha sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Beyazıt ise, "Elbistan belediyemizin kültürel faaliyetleri kapsamında eğitime destek olmak adına bugün 700 bot bizlere teslim etti. Tabi bizlerde ihtiyacı olan öğrencilerimizi önceden belirlemiştik. Okullarımıza teslim edip bu botları öğrencilerimize ulaştıracağız. Sadece belediyemiz ile giyecek anlamında değil, inşallah eğitimin diğer alanlarında da iş birliği yapacağız. Yakın bir zamanda başkanımızın bilgisi dahilinde protokolleri imzalayıp ilçe genelinde 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerimize 4 adet deneme planlıyoruz. Tabi eğitim tek taraflı değil, saç ayağı çok bunun en büyük ayağı belediyemiz olacak inşallah. Bundan sonraki süreçte de belediyemizden eğitim alanında her türlü desteği alacağız. Bu noktada başkanımıza, değerli belediye çalışanlarına, ilçe başkanımıza ve kadın kolları başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Program son olarak söz alan AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur da; "Geçtiğimiz günlerden itibaren Elbistan Belediyesi yeniden Ak Parti Belediyesi ile birleşti ve ilk günden itibaren Başkan Vekilimiz Ahmet Tıraş ile beraber teşkilatımız olarak bizde sahalara indik. Belediyemizin çalışmaları anlamında asfalt çalışmaları ve diğer çalışmalar da olsun başkan vekilimiz ile beraber bu konulara katılıyoruz. Bugünde Elbistan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğündeyiz. Elbistan Belediyesi Başkan Vekilimizin bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin taleplerini milli eğitim müdürlüğünden alıp ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bu kıs aylarından ulaştırıyor. Bizler gerek parti teşkilatımız gerek milli eğitim müdürlüğümüz gerekse de belediyemiz olarak her zaman bu gençlerimizin ve öğrencilerimizin yanında olacağız" dedi.

Konuşmalardan sonra hazırlanan botlar okul müdürlerine teslim edilerek ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderildi.

07 Ara 2018 - 18:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

38

elbüstanlı - reklamın iyisi kötüsü olmaz reklam reklamdır bu Elbistan halkı her daim gerçekten de işini iyi bilir akp yine birinci parti olarak belediyeyi alır boşuna olumsuz yorum yapıp kendinizi kandirmayın hiçde umutlanmayın Elbistan halkı geneldede yerelde de akp diyecek derde ahada bakın görün isterse hiç çalışmasın önemli 200 işçi alım sözü verir yine kazanır MHP kazanacak hali yok akp desteklediği sürece Elbistan halkıda chp oy vermez zaten iyi partiyi pasife al saadet oyu yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
37

Mehmet - Sayın Tıraş Elbistan belediyesinin borcu yok bunları aştık demişsiniz ne yaptınız ki belediyenin borcu bitti yeni yerlermi satıldı belediyeye ait ? Taşerondan kadroya alınan elemanlar maaş alamıyoruz diyor siz burda 1 ay olmadan ahkam kesiyorsunuz.Akp ilçe teşkilatı cebinden yardım etsin belediye kimsenin babasınınmalı değil hiç kimse ordan yardım dağıtım rant yada reklam yapamaz.İnsanları 5 sene başkansız bırakıpta bugun belediyenin parasıyla parti reklamı yapamassınız oralar bizim verigilerimlzle ayakta oralar kendi kendine para kazanan yerler değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
36

Vatandaş - Belediyenin şu anda ne kadar borcu var? Bugüne kadar nereye ne harcandı? Belediye şirketinde kaç kişi çalışıyor, şu ana kadar iş ilanı açıp kaç alım yaptınız? Yoksa belediyede çalışmak için birini mi tanımak gerekli? Hangi ihaleler yapıldı kimler aldı? Sokakta caddede insanların söyledikleri konuştukları şeyler doğru mu? Yeni imar planı hakkındaki düşünceniz ne? Bu sorulara cevap verecek misiniz? Vatandaşımızın gerçekten size oy vereceğini düşünüyor musunuz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
35

Durdu - Akp boşa çırpınıyor ne dagıtırlarsa dagıtsınlar artım millet evine yiyecek alamaz halde çıcuklara bot vermeyle bu iş bitmiyor.Şimdi bot dagıttınız diye oy verecekler 5 sene işsiz aşsız hizmetsizmi kalacaklar.Bu botların parasını zaten millet vergi olarak kendileri ödüyor yok Akp Elbistana hizmet sağlayamıyor bunu gördük

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
34

Vatandaş - Ayakkabı hangi şirketten alındı çok merak ettim?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
33

Elbistanlı - AKP KURULDU KURULALI AKP LİYDİM AMA ELLERİM KIRILAYDIDA AKP YE OYVERMİYEYDİM 6 AYDA 2 DEFA ARACIMIA AKİS KESDİRDİM ŞUNUDA YÖYLEMEYİ UNUTMAYIM AKP DERKEN ERDOGANI KASDETMİYORUM ÇÜNKÜ ERDOGANIN ELBİSDANDAKİ DÖNEN DOLPLARI TAM BİLMİYOR İNANINKİ BİLSİN BUNLARI ZOPYLA KUVALAR AYAKABIYI BIRAKIN İNSANLARA BİERE HERON ALINDİ İNSANLAR RAHAT ETSİN YA GİDECEK YOLUMUZ YOK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
32

Vatandas - Bence o botlari parasini verenler dagitsin parasini devletten alip onunde poz vermek yanlis bilmeyende kendileri almis zanneder degilmi kalbinizde hile yoksa verin okul müdürlerine dagitsinlar reklam yapmadan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
31

Recep - Belediye bütçesi vatandaşlardan toplanan vergilerden oluşmakta ve yardımlar bu bütçeden yapılmaktadır. Bu yardımları AKP ilçe teşkilatı yapıyor havası oluşyurmanız bilinçli vatandaşların sizden iyice uzaklaşmasını sağlıyor.

Üretim, fabrika, enerji, ceyhan, pancar Elbistan da can çekişiyor, İnsanlar kanserden ölüyor, bunlar fakirlere yardım yaparak seçim kazanmayı planlıyor. Bu mu yardımın hepsi. Asıl bütçe nerede, Maraş büyükşehir ve Elbistan kaç tl bütçe kullandı, kaç tl yardım yaptı bir açıklayın.

Muhtaç insanları küçük yardımlarla oyalarken kaç kişiye torpille kadro verdiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
30

Belediye otobüs seferi - Şu konunun gündeme gelmesi için bir haber yapın lütfen :

Belediye hizmeti o yörede yaşayan herkes için değil midir ? Evet

Eskiden beldeler varken belediye arabaları olduğu için ulaşım çok daha ucuzdu .

Madem Kahramanmaraş Büyükşehir oldu o zaman merkezden özellikle ilçelere ilçelerden merkeze ve ayrıca eski kasabalardan ilçe merkezlerine belediye otobüs seferleri konması gerekmiyor mu ? Bu vatandaş ulaşım için neden minibüslere mecbur kalıyor ??

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
29

İsimsiz - Keşke soğuklar bastırmadan vaktinde yapılsa böyle yardımlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
28

Elbistan - Kar yağmur 2 dönemdir botu aştı boğaza dayandı syn başkan bu dönem yollar ayrı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
26

Artık böyle - Sağ elim verdiğini görmeyen bizden değildir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
25

albistanli - Anlaşılan bu seçim kıran kırana geçecek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
24

Han - Acaba kaç tane fakire verildi. Veya kaç tane partiden olmayana verildi. Milletin parasıyla bedavadan reklam.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
23

Han - İlçe milli eğitim müdürü arka planda kalıyor. Bu gibi durumlarda devlet erkanı ön safta olur benim bildiğim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
22

Vatandaş - Secim zamani geldi ya tabi dagitirlar ondan sonrada 5 sene elini etegini cekerler vatandasin uzerinden

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
21

M.korkmaz - Vay vay vay sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Belediye karar almış fakir insanlara bu yardım yapılacak bunun reklamı neden.Bunun parası öyle yada böyle bu halktan çıkıyor.Bin kere yazıklar olsun .Bu yardım değil herhalde secimpromosuonu oldu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
20

Vatandaş - Hayır sessiz yapılmalı bunlar nerede bir hayır yapacak olsa tüm medyayı çağırırlar,buda ayrı bir seçim çalışması

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
19

Vatandaş - Arabalar çukura düşünce vicdan azabıda çekiyorsunuz herhalde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
18

vatandaş - o botlardan almak için referans şartları ne acaba araya kimleri bırakalım teşkilattan tanıdık bulmsak yeterlimi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
17

elbistanlı - akp oy vermeyen dışladığınız vatandaşada verecekmisiniz hiç zannetmem orda bilene torpil yaparsınız araya birilerinin girmesi gerekir hatta telefonalrınız çalmaya başladı bile şurda başkan şurda abi bizim gariban bir tanıdık var demeye duya gibiyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
16

Karabekirli - Vekille reklamlara devam kendi ceplerinizden mi aldınız. Kamu bütün milletin milletin kendi malını yardım diye vermezsiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
14

serdar - Bir atasözü vardır düşünde göremeyeceğini döşünde gördü diye...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
13

köyün delisi - Hani kasa boştu. Hani belediye batmıştı. Hani şehrül emin partili gibi çalışmazdı da ilçe başkanıyla niye resim verildi..

Senede bir seçim yapılsa daha neler görülecek...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
12

halk adami - güzel secim yatırımı bu işler başarılarınızın devamını dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
11

vatandaş - belediyenin akp ilçe başkanıyla ne lakası var anlamış değilim birde şunu diyorsunuz akp ilçe başkanı oalrak beledye akp birleşti Ahmet beyle bizde aynı anda ve zamanda sahaya indik daha önce neden shaya inmediniz sakatmıydınız kırmızı kartmı gördünüz bir alt kümeye mi düştünüzde sahalardan uzak kaldınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
10

Ilyas - Ak parti ilce yonetimi ve ak partili sayin tiras bey bir seyler yapiyorsunuz reklam yapmayin, hayirin reklami olmaz, insan utanir! HA ASIL KONUMUZADA DONEYIM, BAK YUKARDA KONUSMUSUN IHTIYAC SAHIPLERI DIYE, SIZLER BIR SEFERLIGINE GIRUNTU REKLAM OLSUN DIYE BOT DAGITACAGINIZA , IHTIYAC SAHIBI O YAVRULARIN BABALARINA DOGRU DUZGUN IS IMKANI SAGLAYIN SIZLER DEGIL O YAVRULARIN BABALARI ALSIN IHTIYACLARINI, SANTRALDE OZELLESTI , SEKER FABRIKASI GIBI ,COCUKLARININ IHTIYACLARINI ALAMAYAN BABALAR COGALACAK , SIZDE BOYLE REKLAM KOKAN SEYLER YAPIN , TUZUNUZ KURU CUNKU, DERDINIZ ELBISTAN INSANI DEGIL, KOLTUK MEVKI DERDI. BUNA KANIP DAHA SIZI OVENLERDE YALAKALARINIZDIR!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
09

Kenan - Belediye önce işcilerin 2 aylık maaşını ödesin sonra millete yardım etmeye kalkışsın.Ayrıcada belediyeyi iyice hayır kurumuba cevirdiniz bu işler belediyenin işleri degil Akp ilçe teşkilatı orda ne geziyor belediyenin paraları Akp oy alsın diye neden akp reklamı yapılıyor.Belediye kendi işini yapsın hayır ve yardım işlerini kaymakamlık fazlasıyla yapıyor.Ahmet Tıraş adaylık için bunların kendisine artı getircegini zannediyorsa yanılıyor Elbistanın çok büyük sorunları var önce onlara bakılsın ayrıcada yardım böyle reklam yapılarak dagıtılmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
08

vatandaş - duyumlarıma göre belediyeye kadrolu veya sözleşmeli işçi alımına uğraşılıormuş daha doymadınız mı kendi adamlarınızı almaya yeter yani işçi açığı varsa alıma çıkan herkes başvursun bu elbnistan sadece akp ilçe yönetimine mi ait

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
06

Çiçek Mahellesi - Seçim reklam ı mi ney bu

Yapılan yardımlar

Yapılan iyilikler gizli olsa

Bu şekil reklam olmasa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
04

Civi - Utanıp sıkılmıyorlarda botla reklam yapıyorlar elbistan pislik içind e her yer çamur 30 yıl önceki elbistan bunlar botla kabanla uysa dan poz veriyor yazık sizlere madem bir yardım yapıyım o bot verdiğiniz çocukları devlet korumasında okutun bu devirde 700 bot verecek aile bulmuşsunuz vay memleketin haline

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
03

Elbistan li - Keşke bunları gazete karşısında reklam yapmasaydınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
02

ESD - BELEDİYE ŞİMDİYE KADAR NEREDEYDİ MERAK ETTİM SEÇİM ZAMANI HABERLERDE HEP ELBİSTAN BELEDİYESİ REKLAM GİBİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21
01

E.a - Eskiden yardımlar gizli yapılırdı. Şimdi ise bu kadar duyuruluyor. Neden acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 18:21