El-Bab şehidi için tüm mezarlığa fidan diktiler

Fırat Kalkanı Harekatı sırasında Suriye’nin El-Bab kentinde şehit düşen Elbistanlı Uzman Onbaşı Ayhan Güzel için vatandaşlar tarafından mahalle mezarlığına fidan dikildi.

El-Bab şehidi için tüm mezarlığa fidan diktiler
El-Bab şehidi için tüm mezarlığa fidan diktiler
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Fırat Kalkanı Harekatı'nda, DEAŞ terör örgütüyle girilen çatışmada şehit olan 26 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Ayhan Güzel’in anısına, kabrinin bulunduğu mezarlığa 100 adet çam fidanı dikildi. Sosyal medyada mahalle için paylaşımlarda bulunan Yusuf Fidan ve Mehmet Havuz isimli gençlerin başlattığı fidan dikme kampanyasına, Elbistan Orman İşletme Şefi Ceyhun Alkan’ın desteği ve gayretleri ile Göksun Orman İşletme Şefliği’nden 100 adet çam fidanı getirildi. Getirilen fidanlar, Elbistan Ülkü Ocakları eski Başkanı Murat Kılınç, şehit Ayhan Güzel’in kardeşleri Orhan ve Tayyip Güzel ile mahalle sakinleri tarafından toprakla buluşturuldu.

Bu anlamlı çalışmaya imza atan Yusuf Fidan, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Şehit Uzman Onbaşı Ayhan Güzel’e ve tüm şehitlere de Allah’tan rahmet dileyen Fidan, “Şehidimiz için mezarlığımıza 100 adet çam fidanı diktik. Herkesten Allah razı olsun” dedi.

28 Nis 2017 - 15:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

Fuat Durna - muhtar adayımız Yusuf Fidan ''İnşAllah''

Mahalle için vermiş oldugu çaba ve gayreti yok saymıyor ve Mahallemize hizmet için çırpınan gardaşımız Yusuf Fidan' ı canı gönülden destekliyoruz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 15:21
08

Ülkücü Türk Gençligi - Nerde bir şehit var nerde bir ana ağlıyorsa sen ve ekibin ordasınız başkanım .

gönüllere kurdugun bu taht asla yıkılmayacak Murat Başkan. Seni seviyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 15:21
07

Kökcekler - davasına can adamış Murat başkana , Mahalle Muhtar adayımız Yusuf Fidan'a ve Tepebaşı Mahallesinin duyarlı gençligine bu anlamlı ve maneviyatı kuvvetli davranışlarından dolayı mahalle sakini olarak canı gönülden tebrik eder ve bu davranışlarının kimi kişilere örnek teşkil etmesini temenni ederiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 15:21
05

soften mobilya - Yusuf Fidan kardeşimizi Tepebaşı mahallesi için vermiş oldugu mücadeleyi şükran ve minnetle takip ediyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 15:21
03

İsmet - Yusuf bey bakıyorumda kalabalık bir kesim sizi Mahalle muhtarı olarak görmek istiyor . ama keşke belediye başkan adayı olsanız da Elbistan sizin gibi gişirken ve toplumcu bir genç sayesinde hizmet görse

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 15:21
01

Yusuf Fidan - Hepinize ayri ayri teşekkür ederim inşAllah herseyin bir zamani var...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 15:21