Ekinözü’ne modern sosyal tesis

Ekinözü, modern bir yatırıma daha ev sahipliği yapacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü’nde sosyal tesis ve taziye evi yapacak.

Ekinözü’ne modern sosyal tesis
Ekinözü’ne modern sosyal tesis
Haber albümü için resme tıklayın

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, ilçede yaşanan taziye yeri sıkıntısının yapılacak sosyal tesis ile çözüme kavuşacağını ifade ederek, sosyal tesisin 1870 metrekare kapalı alana sahip olacağını söyledi.

Başkan Çeleğen, tesisin yapımı amacıyla inşaat alanında yıkım ve düzenleme çalışmalarının başladığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Ekinözü ilçemizde taziye evi bulunmaması üzerine Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç’un talimatı ile başlatılan çalışmalarla ilçedeki taziye yeri sıkıntısı, yapılacak sosyal tesis ile giderilecek. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Ekinözü Sosyal Tesis ve Taziye Evi, 3 katlı olup toplam bin 870 metrekare alana sahiptir. Bay-bayan taziye evi olarak inşa edilecek olan sosyal tesis, kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Geniş bir kullanım alanına sahip olan sosyal tesisin inşaatı için yapılacak alanda yıkım başları başladı. Yapılacak olan taziye evi ve sosyal tesis 3 katlı olmak üzere, bay-bayan taziye evi şeklinde inşa edilecek. Yani aynı anda iki ailenin taziyesini kabul edeceği şekilde dizayn edilecek.”

Ekinözü’nün, yapılan yatırımlar ile her geçen gün daha da büyüdüğünü ve modernleştiğini anlatan Başkan Çeleğen, Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları çalışmalara bir yenisinin daha eklendiğini belirterek, “Taziye evimizin yapılmasında emeği geçen Kahramanmaraş’ımızın mimarı, hizmet ve gönül adamı Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç’a şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ederim” dedi.

23 Haz 2017 - 15:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.