Ekinözü’nde okul kütüphaneleri için kitap kampanyası

Ekinözü Kaymakamlığı ve Ekinözü Belediyesi, ilçe genelindeki okulların kütüphaneleri için ‘Kitaplar Rafta Kalmasın’ isimli bir kitap bağışı kampanyası başlattı.

Ekinözü’nde okul kütüphaneleri için kitap kampanyası
Haber albümü için resme tıklayın

Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar ve Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen imzası ile gönderilen çağrıda, okunmuş ve raflarda duran kitapların başkaları tarafından da okunabilmesi için bir kampanya başlatıldığı belirtildi.

Konuya ilişkin Ekinözü Belediyesi Basın yayın Biriminden yapılan yazılı açıklamada: “Ekinözü ilçemizde ‘Kitaplar Rafta Kalmasın’ adı altında bir kitap kampanyası başlattık. Bu kampanya kapsamında hayırsever vatandaşlarımızdan okudukları ve raflarda duran kitapları toplayarak okumayan insanlara verilmesini sağlayacağız. İnsanlarımız ellerinde bulunan okunmuş kitaplarını bu kampanya dahilinde bizlere ulaştırmalarını istirham ediyoruz. İnsanlarımız unutmasınlar ki okunmamış her kitap okuyacak kişi için yeni bir kitaptır. Bundan dolayı hayırsever insanlarımız okudukları ve raflarında boş duran kitaplarını bu kampanya kapsamında bizlere ulaştırdıkları takdirde bizler de ilgililere ileterek insanlarımızın daha çok kitap okumalarına vesile olacağız” denildi.

‘Kitaplar Rafta Kalmasın’ kitap kampanyasına destek vermek isteyenler Ekinözü Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğüne ulaşabildikleri gibi Öztürk Mh. İbni Sina Cd. 46360 Ekinözü/Kahramanmaraş adresine de kargo veya posta yoluyla da ulaştırabilecekler.

11 Ara 2018 - 17:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.